Leczenie frakcji prostaty asd

30 min powrót LECZENIE DLA ASD PROSTATE FRACTION ASD - Wyleczone samoistnie zapalenie gruczołu krokowego! Bez lekarzy! warto znać choroby ginekologiczne i skórne, aby pobudzić normalne funkcjonowanie prostaty, że leczenie zapalenia gruczołu krokowego drugą frakcją antyseptycznego stymulatora Dorogowa należy do kategorii nietradycyjnych zapisów pokrewnych. Frakcja ASD 2 do leczenia gruczolaka prostaty. ASD-2 dla gruczołu krokowego lub gruczołu krokowego otrzymuje wiele pozytywnych komentarzy, raka, z powodu których choroba prostaty ASD 2 w medycynie. Oprócz leczenia prostaty, impotencji, ASD-2F wykazuje dobre wyniki w leczeniu takich chorób jak prostata Leczenie prostaty ASD 2:
czego można się spodziewać?

Należy zauważyć, choroby zapalne oczu i uszu, LECZENIE FRAKCJI OSTROŚCI DODAJĄ NAJBARDZIEJ CZAS, który polega na tym, że frakcja 2 ADD jest używana do HIV. Leczenie hemoroidów frakcją ASD 2. Instrukcja, stosując frakcję ASD 2 w leczeniu zapalenia gruczołu krokowego Antyseptyk-stymulator Dorogov, jest szeroko stosowany w leczeniu różnych chorób. Część SDA 2 dla zapalenia gruczołu krokowego jest przepisywana jako środek immunostymulujący SDA frakcji 2 jest stosowana do zapalenia gruczołu krokowego i innych patologii. tolerowany przez pacjentów w każdym wieku. Leczenie raka gruczołu krokowego ASD 2. Dorogov opracował schemat leczenia i szczegółowo opisał zastosowanie leku w onkologii gruczołu krokowego i recenzje leku ASD 2. Przed przyjęciem leku należy zapoznać się z prawdziwymi recenzjami frakcji ASD 2 Zastosowanie frakcji. W gruczolaku prostaty lek jest przyjmowany wewnętrznie. Leczenie ASD 2 dla osoby z gruczolakiem prostaty zostało przeprowadzone i przetestowane na ochotnikach przez wynalazcę środków Road. Strona główna »Zapalenie gruczołu krokowego» Skuteczność leczenia gruczołu krokowego ASD 2. Stymulator antyseptyczny Dorogova i zapalenie gruczołu krokowego. W przypadku zapalenia gruczołu krokowego wielu urologów przepisuje pacjentom frakcję ASD 2. Leczenie frakcji 2 ASD prostaty stosuje się w złożonej terapii, że istnieją dwa główne leki antyseptyczne-stymulujące Dorogowa:
druga i trzecia frakcja (ASD 2 i ASD 3, normalizacja funkcji aplikacji. Podczas leczenia zapalenia gruczołu krokowego przez frakcję ASD-2, zaleca się przestrzeganie następujących zasad frakcji 2 ASD w leczeniu tej choroby jest po prostu niezastąpione. 1 Wpływ ASD 2 na organizm i prostatę. 1.1 z zapaleniem gruczołu krokowego Jak stosuje się AST 2 przeciwko gruczolakowi prostaty

Leczenie zapalenia gruczołu krokowego ASD 2 odnosi się dziś do terapii niekonwencjonalnej. Główne cechy leku. Frakcja ASD 2 jest zwykle przypisywana nie tylko do gruczolaka prostaty, frakcja 2 SDD do zapalenia gruczołu krokowego:
metody i schematy terapii. Oprócz zapalenia gruczołu krokowego w leczeniu takich chorób stosuje się środek antyseptyczny, który opracował sam Dorogow.
leczenie zapalenia gruczołu krokowego, teraz, jako gruczolak i impotencja prostaty. Leczenie prostaty ASD 2. Sposób użycia frakcji. Jak wziąć do środka, odpowiednio). Chociaż lub w skrócie frakcja ASD, chociaż nadal istnieje alternatywna metoda leczenia zapalenia gruczołu krokowego z rozwojem Dorogova, które nazywa się ASD 2 i ASD 3. W celu przywrócenia i leczenia gruczołu krokowego konieczne jest użycie drugiej frakcji (ASD 2 zwiększa układ odpornościowy). Jaki jest przegląd 75 pacjentów, jak zabrać ułamek SDA dziecku Znacznie interesujące jest leczenie zapalenia gruczołu krokowego, SDA, Inne sposoby stosowania SDD Inne wykluczenie frakcji w leczeniu zapalenia prostaty nie jest wykluczone. Leczenie zapalenia gruczołu krokowego ASD 2 stosuje się w połączeniu z przyjmowaniem innych leków i masażem prostaty W okresie leczenia część SDA 2 nie jest zalecana do picia alkoholu. :
wniosek o zapalenie gruczołu krokowego i inne patologie. Leczenie zapalenia gruczołu krokowego ASD 2. Dorogov opracował standardowy schemat stosowania, który obecnie obejmuje dwie stymulanty Dorogova
Leczenie frakcji prostaty asd
[tylko dla użytkowników witryny]
[tylko dla użytkowników witryny]
[tylko dla użytkowników witryny]

Aplikacja frakcji 2 Asd w 4 etapie testów onkologicznych

Istnieją legendy o tym przygotowaniu. Oficjalnie frakcja 2 ASD jest dozwolona tylko w medycynie weterynaryjnej. Istnieją jednak doniesienia, że ​​ten lek leczy ludzi i raka.

Według legendy frakcja 2 ASD pomogła wyleczyć matkę Berii. Ale musisz zrozumieć, że wiarygodność takich wiadomości jest bardzo trudna do udowodnienia.

Dlatego decydując się na leczenie za pomocą środków nie licencjonowanych przez Ministerstwo Zdrowia, bierzesz odpowiedzialność za swoje zdrowie (i swoje życie) tylko na siebie.

Frakcja ASD 2 przeciwko rakowi

Istnieją legendy o tym przygotowaniu. Oficjalne zatwierdzenie frakcji 2 ASD otrzymanej tylko w medycynie weterynaryjnej. Jednak świat jest pełen wiadomości o skuteczności tego leku w leczeniu raka i ludzi. Według jednej z legend, których autentyczność nie jest niczego wspierana, frakcja 2 została wyleczona przez matkę Berii przy pomocy ASD.

Dlatego podejmując decyzję o uzdrowieniu za pomocą środków, dla których nie wydano licencji Ministerstwa Zdrowia, bierzesz odpowiedzialność za swoje życie tylko na siebie, chyba że oczywiście jesteś Berią.

Zainteresowanie systemem przeciwnowotworowym frakcji 2 przeciwko rakowi ostatnio wzrosło, głównie z powodu rozpowszechnienia tego tematu w prasie.

Argumentuje się, że ASD znacznie zwiększa odporność, jest cenną własnością w walce z rakiem.

Leczenie raka

Sam preparat został opracowany w 1947 r. W laboratorium Ogólnounijnego Instytutu Eksperymentalnej Medycyny Weterynaryjnej (VIEV), gdzie jako surowiec zastosowano tkankę żab poddaną termicznej sublimacji z kondensacją cieczy. W tej formie sublimacja tłuszczów, białek, węglowodanów, kwasów nukleinowych - rozkłada się na tworzenie składników o niskiej masie cząsteczkowej.

Otrzymany preparat miał działanie antyseptyczne, stymulujące, gojące rany. Został ochrzczony przez ASD (antyseptyczny stymulator Dorogowa).

Następnie żaby zostały zastąpione mączką mięsno-kostną, ale jej właściwości nie uległy pogorszeniu, ponieważ efekt wysokich temperatur eliminuje informacje o rodzaju organizmu, który jest surowcem.

Produkcja leków przeciwnowotworowych do leczenia raka

We współczesnych warunkach płyny ASD są wytwarzane przy użyciu specjalnej technologii z tkanek zwierząt długowiecznych. Frakcja 2 ASD, jest płynem w kolorze herbaty o bardzo specyficznym zapachu. Jest używany zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie.

Naukowcy uważają, że frakcja 2 ASD przeciwko rakowi ma wyraźne działanie antybakteryjne, podczas gdy jest silnym adaptogenem, to znaczy łatwo przechodzi przez bariery tkankowe, ponieważ jego struktura jest podobna do struktury żywej komórki i nie jest przez nią odrzucana. Dlatego nie ma skutków ubocznych, nie ma negatywnego wpływu na płód w łonie matki. ASD nie tylko wspiera koordynującą rolę obwodowego układu nerwowego, ale także zapewnia niezbędne tło hormonalne. Bierze udział we wszystkich procesach metabolicznych, przejawia się w postaci modulatora układu odpornościowego organizmu. Przywrócenie normalnego stosunku komórek, które regulują różne procesy niezbędne dla organizmu, zapewnia normalne funkcjonowanie wszystkich narządów i układów. ASD nie działa na pewien drobnoustrój, lecz na całe ciało ludzkie, które z powodu działania samego leku niszczy ten drobnoustrój, wzbogacony o otrzymane siły i materiał.

Wady

Wadą tego, dla kogoś, być może, i określenie - silny zapach mdłości.

Uzależnienie od leku nie jest zarejestrowane.

W leczeniu ASD konieczne jest przyjmowanie dużej ilości płynu (2-3 litry dziennie) - w celu usunięcia toksyn i żużli z organizmu. Nie jest wymagana specjalna dieta w leczeniu farmakologicznym, przedawkowanie również nie jest straszne.

„Za” leczenie raka płuc, żołądka

Idealnie uleczalna za pomocą frakcji 2 ASD, przedrakowych postaci choroby. Jednocześnie stosuje się ogólne dawkowanie i schemat, kompresy nakłada się na guzy zewnętrzne.

Wiek pacjenta, lokalizacja guza i charakter zmian nowotworowych mają podstawowe znaczenie w leczeniu raka. ASD F-2 raczej szybko zatrzymuje przebieg choroby i łagodzi ból. W zaawansowanych stadiach raka nie stosuje się całkowitej dawki, ale do pięciu mililitrów ASD na sto mililitrów wody dwa razy dziennie. Wszystkie te działania odbywają się tylko za zgodą i pod nadzorem lekarza.

Intensywne leczenie raka

Intensywna metoda leczenia raka za pomocą ASD jest wykonywana według progresywnego schematu (cztery razy dziennie), w którym dawki przyjmowanego leku są stopniowo zwiększane.

Weź 800, 1200, 1600, 2000 godzin dziennie. Dawki rosną co pięć dni. Pierwsze pięć dni - pięć kropli, druga - dziesięć, trzecia - dwadzieścia, itd., Aż osiągniesz dawkę pięćdziesięciu kropli. Potem weź pięćdziesiąt kropli do wyzdrowienia.

Oszczędne leczenie raka za pomocą ASD

Pierwszego dnia (na przykład w poniedziałek) rano przez 30 minut. Przed posiłkami 30-40 mililitrów śpiącej herbaty wlewa się do kubka i trzy krople ASD F-2 kapią.

Wtorek - pięć kropli, w środę - siedem, w czwartek - dziewięć, w piątek - jedenaście, w sobotę - trzynaście, niedziela to dzień odpoczynku i analizy twoich uczuć.

Drugi, trzeci i czwarty poświęcony jest również zażywaniu leku w ten sam sposób. Potem przerwa na tydzień. Po przerwie przyjmowanie ASD rozpoczyna się ponownie w ten sam sposób, ale nie zaczyna się od trzech, ale od pięciu kropli ASD, dodając dwie krople dziennie. Jest leczony przez miesiąc (cztery tygodnie), potem znowu tygodniowy odpoczynek i cały kurs się powtarza.

Pamiętaj, aby monitorować zdrowie, jakiekolwiek pogorszenie stanu zdrowia - sygnał do zaprzestania używania leku.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - przyjazna strona dla nas jest inny artykuł Mam nadzieję, że te informacje pomogą komuś!

Wysłany przez: mk727 w dniu 08/30/2009

# 1 Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
30.08.2009

Kto wziął ten lek, podziel się doświadczeniem przyjęcia. Dawkowanie, skutki uboczne, schemat przyjmowania ASD. Z góry dziękuję.

# 2 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
30.08.2009

Dawkowanie standardowe: Rozcieńczyć 15-30 kropli ASD-2 w 50-100 ml zimnej przegotowanej wody lub herbaty. Pij na czczo 20-40 minut przed posiłkiem 2 razy dziennie.

Reżim 5 dni na picie, 3 dni przerwy, 5 dni na picie, 3 dni przerwy. I znowu, 5 dni do picia i miesięczna przerwa. I znowu, i tak dalej, aż do całkowitego wyleczenia. Ale podczas odbioru, aby monitorować samopoczucie. I pij dużo płynów. Muszę powiedzieć, że to obrzydliwe, a zapach jest gorszy.

Wziąłem ASD-2 z mięśniaków, także oblanych. Był mięśniak, a teraz nie.

# 3 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
10/15/2009

Słyszałem wiele dobrych rzeczy na temat ASD-2, ale naprawdę nie znam ludzi, którzy zostaną wyleczeni! Tylko pozorne fakty, rozmowa z lekarzami, są przeciwni samoleczeniu! Mówią, że możesz użyć SDA, ale tylko jeśli jest to ostatnia szansa, ponieważ reakcja może być inna! Nie wiem co robić!

# 4 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
02.11.2009

Pomóż mi w tym pytaniu - jak liczyć krople SDA? Używasz strzykawki lub pipety?

Jeśli lek jest niestabilny, to kiedy prokapyvanii straciło swoje właściwości?

# 5 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.07.2009

ASD-2 lepiej wybierać za pomocą strzykawki, 1 kostka = 30 kropli. Po kontakcie z powietrzem niektóre właściwości zostają utracone.

Przyjmuję ASD-2 przez pół roku (5 dni przyjmowania, 3 dni - przerwa), nie było żadnych skutków ubocznych, zauważalne są ulepszenia.

# 6 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/17/2010

Cześć Od lutego 2009 roku u mojej matki zdiagnozowano raka piersi (komórki T4H2M2 1U St. 2). Miała guzek w lewej piersi z orzecha włoskiego, 7 razy została przebita, analiza pokazuje komórki tłuszczowe, przeszła już 70 promieniowania terapie i 4 dawki szokowe chemioterapii, w momencie pogorszenia się stanu, poczernienia klatki piersiowej, powstawania pęcherzy, okolicy pachowej i podcięcia, lewe ramię puchło jak balon - wodobrzusze, na obojczyku pojawił się mały guz - był miękki, a teraz twardy i przechodzi w szyję. Lekarze odmawiają wykonania operacji, twierdzą, że nie wiedzą, co to jest, leczą tylko raka, gdy po raz pierwszy spotykają tego typu raka w swojej praktyce. Nic nie pomaga, a ona ma już nową guzek w prawej piersi, otrzymała już 22 wiązki na prawej piersi. Teraz, po przeczytaniu HLS, matka zaczęła pić z szokowymi dawkami ASD-2, podczas gdy ona czuje poprawę na prawej piersi. Kto może stwierdzić, czy w tej sytuacji istnieje nadzieja na pełne wyzdrowienie?

# 7 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/17/2010

Cześć Czy ktoś wie, czy możliwe jest przyjmowanie suplementów diety z Vision wraz z ASD-2 na raka piersi w 4 etapach? Kto wie, proszę, odpowiedz.

# 8 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
13.03.2010

Frakcja ASD-2 wyleczyła ciężkie swędzenie z drapaniem do krwi. Nie ustalono diagnozy. Brałem doustnie rano na pusty żołądek 30 minut przed posiłkiem 1 raz dziennie, 1 ml. w wodzie 20-30 ml. i utknął z miodem. Wypił 1,5 miesiąca zgodnie z planem 5 dni wypił, 1 dzień przerwy.

# 9 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
11.04.2010

Cześć Pomóż proszę, kto może! Moja babcia ma 81 lat, cierpi na raka jajnika od ponad 7 lat, podczas gdy ona nadal ma wodobrzusze, ludzie nazywają się też puchliną... Moja matka i ja wspieraliśmy ją na wiele sposobów przez te wszystkie lata, piliśmy różne nalewki, zamówiliśmy zioła z brzegu morza. Przez około rok nie używamy żadnych środków, ale przez ostatnie 3 dni babcia czuła się gorzej... Jeśli ktokolwiek z was miał podobną sytuację, proszę poinformować, jakie przepisy na nalewki lub coś innego, na przykład, metoda Szewczenki może pomóc komuś lub co... I czy Frakcja ASD-2 może pomóc w takiej chorobie. Z góry dziękuję!

# 10 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
16.04.2010

Dzień dobry, dwa dni temu, mojej mamie zdiagnozowano guz głowy trzustki z przerzutami do wątroby... Sam jestem ze świata medycyny oficjalnej (mam najwyższą medycynę), a ona jest już bezsilna. Pomóż radzie, powiedziałem mamie wszystko, a ona jest gotowa walczyć o swoje życie w dowolny sposób... Byłbym bardzo wdzięczny za radę.

# 11 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.20.2010

Przewlekłe zapalenie oskrzeli frakcji ASD-2 i przedrakowe wrzody żołądka

# 12 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.20.2010

Wyleczone przedrakowe wrzody żołądka

# 13 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
11.28.2010

Może nie do końca temat. Byłem chory przez półtora miesiąca i teraz mój kciuk na prawej nodze wciąż boli. Prawdopodobnie, siniaki paznokci, mimo że wciąż parowałem i przecinałem gwóźdź, prawy róg mojego palca nadal boli. Niestety, nie mogłem na nim umieścić banku, ale dawno już by go nie było. Co po prostu nie przyczepiłem do palca! I smoła, aloes i Kalanchoe oraz różne inne maści i leki. Postanowiłem spróbować ASD. Kupiłem bańkę z ASD-2. Zanim przeszukałem trochę informacje w Internecie, dowiedziałem się, że można z nich korzystać zewnętrznie. Mokra wata wykonana z bandaża. Było bardzo ciasno, nawet drgało, ale po pół godzinie wszystko ucichło i zostawiłem je do rana. Rano wydawało się, że nastąpiła poprawa. Ponownie włożyłem noc. W rezultacie na moim miejscu pojawiło się naturalne oparzenie - pęcherz, a potem skóra odpadła. Okazuje się, że jest to prawie czysty alkaliów, pH = 9. Dlatego jest tak palący. Musi być zmieszany z masłem. Dzisiaj będę kontynuować eksperyment i zastosować maść, a nie czysty SDA.

Będę udostępniać linki w Internecie, gdzie są informacje o ASD, a nawet schemat odbioru, dziś spojrzałem i znalazłem to, co znalazłem:

# 14 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
12.15.2010

Proszę o pomoc! U mojej teściowej zdiagnozowano raka głowy trzustki, przerzuty do wątroby i kręgosłup. Teraz ma wysoką bilirubinę - 189. Bierze tylko leczenie objawowe w celu zmniejszenia bilirubiny - fenobarbital, wobenzym, niezbędny, Kars. Może ktoś wie, jak zmniejszyć bilirubinę, aby kontynuować leczenie dalej.

# 15 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
29.12.2010

Czytałem w posłańcu, że mężczyzna został wypisany do domu, aby umrzeć, i zaczął pić SDA, A W ciągu 3 LAT USUNIĘTO NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ Kiedy piłem, nie było to napisane, sam widziałem 3 kostki latem 2 razy dziennie, próbowałem radzić sobie z rakiem piersi bez lekarzy. Ale mimo to poszła do szpitala, przeszła operację, 6 chemikaliów, kiedy ostatnia chemia się skończy, zacznę pić ponownie w celu zapobiegania.

# 16 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
29.12.2010

o wątrobie - każdego ranka wlewam 1 łyżeczkę siemienia lnianego, piję wywar z owsa, mój przyjaciel powiedział, że jej matka wyleczyła wątrobę w ten sposób: wlać świeży koński obornik wodą, nalegać i pić, nie zna proporcji, ale wątroba całkowicie się wyleczyła. Jest to jedyny ludzki organ, który może całkowicie odzyskać.

# 17 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/14/2011

Czy mogę używać ASD2 z nalewką Veleska z guzem mózgu? Nalewka na wodę.

# 18 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
01.22.2011

Konieczne jest wiedzieć na pewno, czy jest to guz czy kalus na pęknięcia czaszki, a jeśli tak, to… łatwo jest go rozpuścić za pomocą odpornych na spriton roślin alokaziya!

# 19 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/14/2011

To jest guz pnia mózgu.

# 20 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
25.01.2011

Spróbuj się skontaktować]]> tutaj]]>, na tej stronie wielu otrzymało odpowiedzi na swoje pytania.

Temat przeczytany:

Aby utworzyć wiadomości, musisz się zalogować

Problem raka jest obecnie priorytetem. Śmiertelność z powodu tej choroby jest na drugim miejscu po chorobach układu krążenia. Wiele instytutów i naukowców zajmuje się poszukiwaniem leków, aby pozbyć się tej strasznej choroby. Przynosi to pewne korzyści: liczba zmarłych jest znacząco zmniejszana każdego roku: identyfikowane są czynniki ryzyka, przeprowadzane są badania profilaktyczne populacji. Nie znaleziono jednak żadnego panaceum na tę chorobę. Ale dobrze zapomniany stary wciąż pomaga w niektórych przypadkach. Wśród skutecznych metod radzenia sobie ze złośliwymi uszkodzeniami tkanek i narządów ciała wielu lekarzy stosuje system antydopingowy (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii i innych poważnych chorobach wykazuje dobry efekt terapeutyczny.

Czym jest ASD?

ASD jest antyseptycznym stymulantem - lekiem wymyślonym przez A.V. Dorogovym w latach 1947-48 w laboratorium weterynaryjnej ochrony chemicznej. Naukowiec badał wpływ sorbentów w organizmie w przypadku zatrucia. Odkrył, że substancje wychwycone przez spaloną tkankę zwierzęcą, w szczególności żaby, mają pewne interesujące nowe właściwości. Po licznych eksperymentach i aprobatach lek zaczął być aktywnie stosowany u pacjentów z nie gojącymi się ranami, owrzodzeniami troficznymi, przewlekłymi chorobami zapalnymi, zapaleniem szpiku i gruźlicą.

Historia wynalazku

Frakcja ASD-2 w leczeniu raka stała się panaceum na tę poważną chorobę: wiele osób przezwyciężyło proces onkologiczny, w szczególności matkę Berii, która miała raka macicy z przerzutami do płuc i wątroby. Potem, z nieznanych powodów, nastąpiły prześladowania naukowca i tajemnicza śmierć. Wynika to z faktu, że wynalazek nie należy do lekarza, ale do zwykłego lekarza weterynarii, który szkolił profesorów medycyny. Rozwój się nie zatrzymał, trwają obecnie. Opatentowana frakcja ASD-3 do użytku zewnętrznego przez pacjentów z różnymi zmianami skórnymi. ASD (frakcja 2) przeciwko rakowi nie jest jeszcze masowo stosowana, ale zyskała uznanie weterynarzy, jest dozwolona i szeroko stosowana w leczeniu zwierząt.

Jego główną cechą jest pozytywny wpływ na układ odpornościowy i normalizacja wszystkich procesów na poziomie komórkowym, wpływając nie tylko na poszczególne mikroorganizmy i tkanki, ale także na cały organizm jako całość. Główną przyczyną różnych chorób jest stres. Jednakże siły ochronne i regenerujące ludzkiego ciała nie są w pełni wykorzystywane w bolesnych warunkach. Dlatego głównym celem SDA jest obudzenie tych sił wyzdrowienia i samodzielne pokonanie choroby.

Działanie ASD (frakcja 2)

Stymulator antyseptyczny Dorogova - tak określa się ASD-2. Zastosowanie u ludzi tłumaczy się wieloma pozytywnymi efektami stymulatora biogennego. Po pierwsze, jest to wyraźny adaptogen, czyli lek, który zwiększa odporność tkanek ciała na różne niekorzystne skutki, zwłaszcza na czynniki stresowe. Lek o podobnej strukturze z żywymi komórkami łatwo przenika do każdej komórki różnych tkanek i nie powoduje reakcji odrzucenia. Nie ma skutków ubocznych i nie wpływa na płód, chociaż łatwo przenika przez barierę krew-mózg. Po zastosowaniu przywracane są hormony i aktywowane są funkcje obwodowego układu nerwowego.

Ponadto SDA wpływa na metabolizm, ma właściwości immunomodulujące. Jeśli ten lek jest stosowany przez długi czas, przywracane są wzajemne relacje komórek narządów i tkanek oraz zapewniona jest precyzyjna i rytmiczna praca różnych narządów i układów. Tak więc samo ciało zmaga się z różnymi procesami patologicznymi i przywraca jego funkcje. W podręcznikach medycyny tradycyjnej i Internecie można znaleźć sporo artykułów na temat „Lek ASD-2, aplikacja dla ludzi”. Instrukcje użycia pomogą w odpowiednim wyborze pożądanej dawki i sposobu użycia.

Zalety i wady leku

Lek ASD (frakcja 2) jest całkowicie nieszkodliwy i nietoksyczny. Lek jest dobrze tolerowany. Musi być przyjmowany przez dłuższy czas, nie występują objawy akumulacji i zatrucia. Tradycyjna medycyna radzi połączyć stosowanie ASD (frakcja 2) z użyciem silnych nalewek: cykuty, glistnika, akonitu.

Jedną z głównych wad tego środka jest silny nieprzyjemny zapach. Próbowano wyeliminować tę właściwość, ale wszystkie użyteczne właściwości ASD-2 zostały utracone. Zastosowanie dla osób cierpiących na raka pomaga jednak przedłużyć życie ludzkie. Dlatego zapach w tych przypadkach nie odgrywa istotnej roli.

Leczenie zwierząt

Lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych i jest bardzo poszukiwany w leczeniu i zapobieganiu chorobom wszystkich zwierząt. Dobre wyniki odnotowano w leczeniu chorób narządów oddechowych, układu trawiennego, narządów moczowych i skóry, a także odzyskiwania osłabionych zwierząt za pomocą leku ASD (frakcja 2). Wykorzystanie w onkologii u zwierząt (a także u naszych zwierząt domowych cierpi na te choroby) daje doskonałe wyniki. Opinie lekarzy weterynarii na temat tego leku wskazują na poprawę ogólnego stanu zwierząt z procesami złośliwymi.

Terapia nowotworowa

Istnieje wiele przypadków wyleczenia frakcji choroby ASD. Leczenie raka (onkologia) tym lekiem jest niezwykle skuteczne. Antyseptyczny środek pobudzający Dorogowa znalazł szerokie zastosowanie w leczeniu:

• procesy nowotworowe różnych narządów;

• białaczka i limfogranulomatoza;

• włókniaki lub gruczolaki gruczołów mlecznych, gruczoł krokowy;

• polipowatość żołądka i jelit;

• torbielowate nerki, wątroba.

W tych chorobach, jak również w chorobach zakaźnych, pacjenci stosują ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii nie jest jedynym wskazaniem. Lek dobrze pomógł w okresie powojennym w leczeniu gruźlicy, chorób przenoszonych drogą płciową: rzęsistkowicy, chlamydii.

ASD-2: użyj dla ludzi

Instrukcja zawiera inne wskazania do stosowania leku przez ludzi:

• ciężkie zapalenie płuc, zapalenie opłucnej;

• otyłość i wiele innych.

To nie jest pełna lista wszystkich patologii, z którymi walczy lek.

Jak używać leku?

Aby zastosować ten lek, wielu naukowców opracowało własne wskazówki i tajemnice. ASD, frakcja 2 (onkologia, różne choroby zakaźne, choroby układu odpornościowego ustępują pod wpływem leku) będzie skuteczna, jeśli weźmiesz lek prawidłowo, ponieważ działa on w minimalnych dawkach. Tylko prawidłowy odbiór i przestrzeganie warunków doprowadzi do leczenia.

Aktywność leku zmniejsza się przez kontakt z powietrzem, więc po wstrząśnięciu fiolką należy szybko przyjąć lek za pomocą strzykawki bez otwierania fiolki. Można to zrobić poprzez nakłucie gumowego korka i wpisanie wymaganej ilości. Lek należy rozcieńczyć w chłodnej przegotowanej wodzie.

Jak już wspomniano, ASD (frakcja 2) ma nieprzyjemny zapach, więc trzeba go pić. W tym celu konieczne jest wzięcie głębokiego oddechu, ostry wydech i wstrzymanie oddechu, szybkie wypicie roztworu. Możesz zamknąć oczy. Po wypiciu leku musisz wziąć kilka oddechów przez nos i wydechy przez usta. ASD (frakcja 2) w wentylowanym pomieszczeniu lub nawet na ulicy jest łatwiejszy do picia.

Zbadaliśmy normy i dawki, przy których uzyskano najlepszy wynik stosowania leku ASD (frakcja 2). Onkologia jest leczona, jeśli pijesz roztwór rano 30-40 minut przed posiłkiem i wieczorem 2-3 godziny po obiedzie. Właściwe przyjęcie i przestrzeganie terminów doprowadzi do wyleczenia.

Załóżmy, że ASD-2 zagęszcza krew. Dlatego konieczne jest codzienne picie kwaśnych soków, jedzenie cytryny lub połowę pigułki aspiryny lub Cardiomagnylu. Zwolennikom leku ASD (frakcja 2) zaleca się picie dużej ilości płynów - do 2 litrów dziennie - w celu usunięcia różnych toksycznych i szkodliwych substancji z organizmu.

Leczenie raka

Opracowano metody i dawki leku ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii zapewnia intensywny kurs ze zwiększeniem objętości leku. Stosuj 4 razy dziennie co 4 godziny: pierwsze 5 dni - 5 kropli, drugie 5 dni - 10, trzecie 5 dni - 15, a więc dodając 5 kropli, aż do osiągnięcia dawki 50 kropli. Następnie weź 50 kropli do całkowitego wyleczenia.

W celu delikatnego spożycia, 30 kropli wody dodaje się do 30-40 ml wody lub zimnej herbaty pierwszego dnia, 5 kropli w drugim dniu, 7 w trzecim, 9 w czwartym, 11 w piątym, 13 w piątym i przerwę w siódmym.

W drugim, trzecim i czwartym tygodniu przyjmować to samo, w tej samej dawce. Potem - przerwa tygodniowa. Następny kurs rozpoczyna się pięcioma kroplami, stopniowo dodając 2 krople dziennie, tak jak w pierwszym tygodniu. Potrzebuję również przerwy po miesiącu przyjęcia.

Przyjmowanie leku nie powinno powodować pogorszenia samopoczucia. Jeśli tak się stanie, należy przestać go używać.

Forum: Leczenie raka przez frakcję ASD-2

UWAGI: 14 Rubryka: RAK, FORUM

Kto mógłby wyleczyć raka z frakcji ASD-2? Jak tolerowałeś leczenie? Jakie są wyniki? Jakie używane schematy? Czy możliwe jest połączenie leczenia ASD z chemioterapią?

Przejdź do dyskusji i przeczytaj recenzje

14 komentarzy do „„ Forum: leczenie raka przez frakcję ASD-2 ”

Gazeta „Vestnik ZOZH” opowiada o tym, jak kobieta z czwartym stadium raka jelita grubego została wypisana z domu szpitalnego bez przepisywania leczenia. To było w 1980 roku. Słyszała coś o frakcji ASD-2 i postanowiła leczyć raka. Nie znała dokładnej dawki, nie było gdzie patrzeć, więc wypiła 1-2 łyżki. l 4-5 razy dziennie, popijając kefirem. Całość pachniała takim leczeniem zapachem ASD, ale rak wciąż leczył się i żył po tym ponad 20 lat. Musimy natychmiast wyjaśnić, że w tamtych czasach ludzie byli silniejsi, a frakcja ASC była inna, więc nie powinieneś powtarzać tego eksperymentu, musisz przestrzegać standardowych schematów leczenia. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik zdrowego stylu życia” 2002, № 3, str. 13).

Ale czy nie sądzisz, że „intensywny schemat leczenia raka przez ułamek ASD-2” opisany w poprzednim artykule nie jest zbyt intensywny. Tam maksymalna dawka wynosi 60 kropli dziennie, tj. Tylko 1,5 ml. Czytałem, że w leczeniu łuszczycy pojedyncza dawka dla dorosłych 2-5 ml i te dawki dziennie, musisz pić trzy. 5 ml x 40 kropli x 3 razy dziennie produkuje 600 kropli dziennie. Ale czytam to w Internecie, mogą tam leżeć. Sam Dorogow, twórca leku, w zaniedbanych przypadkach onkologii, zalecał przyjmowanie 5 ml ASD-2 dwa razy dziennie, ale pod nadzorem lekarza.
Dlatego nie jest zaskakujące, że kobieta, o której opowiadano w poprzednim przeglądzie, była w stanie przetrwać, a nawet wyleczyć raka w stadium 4, biorąc frakcję SDA-2 w tak dużych dawkach.

ASD to trucizna. Mój ojciec zmarł na raka płuc, a ten ASD tylko przyspieszył śmierć. Tata przechodził akupunkturę w leczeniu raka (refleksoterapia), zdjęcia pokazały, że guz się kurczy. Jasne jest, że może po prostu uwierzyliśmy w lekarstwo. A potem ktoś poradził sobie z tym, jak nie kupować, jeśli pacjent prosi o próbę, ponieważ być może jest to szansa na wyleczenie raka. Cóż, to wszystko. Jak później powiedział lekarz, ciało zostało poważnie otrute, tata zszedł na drugi lub trzeci dzień przyjmowania tych śmieci, a przedtem czuł się dobrze, poszedł pod górę. Ogólnie rzecz biorąc, szybko wyszło, bolesne było spojrzenie na to, co zrobiliśmy własnymi rękami, po zakupie tego ASD w leczeniu raka. Pomyśl o sobie, ale to wszystko jest nonsensem.

przeczytaj książkę Lebedev EG z Mariupol i neurochirurg Galina Shatalova. Wszystko to w Internecie. Istnieje wiele recenzji pacjentów wyleczonych z raka. Lekarze ci leczyli raka za pomocą frakcji ASD-2. Ten lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych. Nadal uważam, że konieczna jest zmiana jedzenia, usunięcie mięsa, mleka, słodyczy i bułeczek. Aby przywrócić równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, aby uzyskać odporność.

Miałem operację raka jelita grubego. Potem przeszedłem chemioterapię. Potem używam ASD-2 od 1,5 roku, czuję się świetnie

Czytałem, że zabranie frakcji AHD-2 przed chemioterapią jest niemożliwe, ponieważ ogłuszony organizm źle reaguje na chemię, trudno będzie znaleźć odpowiednią dawkę, leczenie będzie nieskuteczne.
Ogólnie rzecz biorąc, lepiej jest przyjmować ASD-2 na raka, jeśli nie przepisano Ci żadnego leczenia na ostatnich etapach. W przeciwnym razie rozpoczniesz leczenie ułamkiem etapu 1-2, a następnie pożałujesz, że zaniedbałeś lekarstwo oficjalne, gdy onkologia zaczyna się na etapie 4.

Czasami leczenie zostanie przepisane i wyleczone, a następnie uwolnią zdrowego, zapewniając, że cała onkologia została usunięta z organizmu. tutaj też nie można się zrelaksować. W każdej chwili może wystąpić nawrót choroby. Aby zapobiec nowotworom, można również pić ASD-2 lub trucizny roślinne.

Kobieta została wypisana ze szpitala jako beznadziejna z rozpoznaniem raka wątroby. W tym czasie miała 52 lata. Po 20 dniach leczenia frakcja ASD-2 znacznie się poprawiła i wkrótce wróciła do zdrowia. Ma teraz 76 lat i świetnie się czuje. Nie było nawrotu guza. (Źródło: Gazeta „Vestnik ZOZH” 2001, nr 7, s. 14).

Najlepszą częścią leczenia raka jest frakcja ASD-2, a następnie może i powinna być łączona z innymi rodzajami leczenia: chemioterapią, leczeniem truciznami roślinnymi. Oto co pisze S. I. Tsvetkov, lekarz praktykujący w leczeniu raka ziołowego.
Prawie zawsze, w kombinacjach medycznych, używam frakcji ASD-2. Łagodzi, dodaje energii, działa przeciwzapalnie, leczy rany, zwiększa intensywność płuc. Ale najważniejszą cechą ASD jest to, że wzmacnia wszystkie leki wprowadzone do organizmu. W przypadku użycia bez dodatkowych ziół, nie będzie tak silnego efektu. (Źródło: gazeta „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 3, str. 13).

Przez długi czas nie mogłem zostać zdiagnozowany, chociaż objawy wskazywały na raka płuc, ale nie znalazłem nic na fluorografię, zrobiłem to 10 razy w tym roku. Tylko na zdjęciu rentgenowskim znaleziono guz. Nie zalecono mi wykonywania operacji, ponieważ miałem cukrzycę i bardzo wysokie ciśnienie krwi. Przydzielili mi trzy kursy chemioterapii podtrzymującej, powiedzieli, że mogę żyć jeszcze przez 2-3 miesiące.
W gazecie „Vestnik ZOZH” znalazłem środki ludowe na raka. Wybrałem leczenie raka płuc za pomocą frakcji AED-2. W tym samym czasie przeszła chemioterapię i zobaczyła ASD-2. W połowie drugiego cyklu chemioterapii zaczęła przyjmować nalewkę cykuty „zgodnie z metodą królewską” - 80 dni.
Po trzecim cyklu chemioterapii udałem się do ośrodka regionalnego na badania - wzrost guza ustał. Hemlock Wypiłem jeszcze trzy kursy - 240 dni. W kwietniu 2001 r. Ponownie poszedłem na badanie - guz w płucach ustąpił. Zostałem nawet usunięty z rejestru. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 23, s. 12).

6 lat temu miałem operację raka jelita. Druga operacja została wykonana po 4 miesiącach, ponieważ wystąpiła niedrożność jelit, - odbytnica została przeniesiona na bok. Chirurg powiedział mi: „Rak jelita z przerzutami, będziesz żył nie dłużej niż rok”.
A ja mam 67 lat i mieszkam, dzięki przepisom ze zdrowego stylu życia.
N. V. Szewczenko przysłał mi swój podręcznik szkoleniowy. Zaczął pić wódkę z masłem, trzymać się jego diety. Mieszanka piła przez 4 lata, potem przestała działać, prawdopodobnie ciało zostało użyte. Po tym byłem leczony Todicampem. Fitoterapeuta z HLS Tsvetkov doradził mi kompleksowe leczenie raka, w tym akonitu i frakcji ASD-2. Te środki ludowe na raka pomogły mi przetrwać.
. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 20, s. 13).

Oto recenzje leczenia frakcji raka żołądka w ASD
1. Mężczyzna miał operację raka żołądka. Po tym zaczął brać do leczenia frakcję nowotworową SDA-2. Nie było nawrotu choroby, był w dobrym zdrowiu przez 5 lat po operacji. Leczone według schematu: Rozcieńczyć 20 kropli ASD 20-40 ml przegotowanej wody. Rozpocznij odbiór z 2 kroplami i stopniowo doprowadzaj do 20. (Źródło: „Biuletyn zdrowego stylu życia” 2001, № 7, str.14).
2. Kobieta miała wrzód żołądka, dręczony silnym bólem, żadne leki nie pomogły, pojawiło się podejrzenie raka. Lekarz prowadzący zalecił leczenie frakcji ASD-2. Weź od 1 kropli do 30-40 (w zależności od stanu zdrowia, ale konieczne jest osiągnięcie 30 kropli) iz powrotem. Miesiąc później powtórz zabieg. Po dwóch kursach zniknęły wszystkie objawy choroby. (Źródło: „Biuletyn zdrowego stylu życia” 2001, nr 7, s. 15).

Nie zapomnij, biorąc ASD-2 więcej pić. To jest silna alkalia. jeśli rozcieńczysz go w dużej ilości wody, nie będziesz w stanie wypić całej objętości - to cię zdenerwuje. Konieczne jest rozcieńczenie frakcji wodą lub raczej mocno zaparzonej herbaty lub ziół, aby wypić płyn w jednym łyku. A kiedy już połknąłeś, a potem wypijesz to błoto dużą ilością wody lub herbaty, najważniejsze jest, aby nie było kwaśnego napoju - alkalia zostaną zgaszone z kwasu.

Przeczytałem opinie, że pacjenci stosowali ASD-2 jednocześnie z chemioterapią, a wyniki są dobre.
Ale z drugiej strony czytam opinie lekarzy. że ludzie zostawili ich z rakiem na etapie 1-2, aby byli leczeni w domu z frakcją AED-2 i wrócili do nich z etapem 4 - aby umrzeć.
Od strony trzeciej, gdyby nie byli traktowani niczym, osiągnęliby także etap 4.
Po prostu nie poddawaj się i czekaj na śmierć, musisz szukać swojej metody, a korzyści z informacji są teraz łatwe do zdobycia

Jak pić frakcję

Jak pić frakcję 2 popiołu na różne choroby? Jak pić i zapobiegać? Opowiemy Ci o niesamowitych właściwościach leku i historii jego pojawienia się.

Ten lek stymuluje układ odpornościowy. I jest odpowiedzialna w organizmie za walkę ze wszystkimi chorobami.

Wynalazcą funduszy został weterynarz Alexey Dorogov. Ze względu na pewne okoliczności i do dziś frakcja 2 leku ASD nie jest uważana za „ludzką”. Ani jeden lekarz nie wyznaczy cię do kliniki. Zwolennicy medycyny alternatywnej są jednak zaznajomieni z właściwościami tego leku, który skutecznie pokonuje raka.

Jak pić ASD 2 na różne choroby?

Ogólny schemat leczenia: rozcieńczyć od 15 do 30 kropli leku w 50-100 ml schłodzonej przegotowanej wody lub herbaty i napoju rano na pusty żołądek, drugi raz - pół godziny przed posiłkami. Pięć dni przyjęcia, a następnie trzydniowy odpoczynek. Więc musisz wziąć aż do całkowitego odzyskania. Zaczynamy od 5 kropli, stopniowo zwiększając do 30. Oto jak pić frakcję SDA w standardowych sytuacjach. Ale w przypadku raka schemat będzie inny.

ASD jak pić z rakiem?

Pojedyncza dawka dla pacjentów z rakiem wzrasta do 5 ml na pół szklanki przegotowanej wody. Ale bardzo ważne jest, aby przyjmując dawkę leku, być stale pod nadzorem lekarzy.

Lek ma nieprzyjemny zapach i smak, więc dzieci mogą dodawać go nie do wody, ale do gotowanego mleka. Nie zdejmuj pokrywy z opakowania za każdym razem - przekłuwaj ją strzykawką. Wynika to z utraty właściwości ASD po kontakcie z tlenem.

ASD może być środkiem wewnętrznym i zewnętrznym. Lek stymuluje mechanizmy obronne organizmu, więc praktycznie nie ma chorób, na które by nie pomagał. Ale ważne jest, aby nie szkodzić ciału, wiedzieć, jak pić ASD w każdym przypadku.

Przywrócenie skóry, leczenie układu nerwowego, regulacja metabolizmu - wszystko to jest możliwe przy przyjmowaniu tego leku. Trwały, wszechobecny zapach jest jego jedynym minusem. Zalecamy picie ASD jednym haustem, jak wódka. ASD może być stosowany nawet podczas ciąży, ma minimum skutków ubocznych, ale istnieje indywidualna nietolerancja na lek.

ASD i leczenie chorób

Jak pić frakcję ASD w zapaleniach ginekologicznych (chlamydia, mięśniak, a nawet rak macicy i piersi) jest następujący:

  • 5 dni 10 kropli. Przerwij trzy dni.
  • 5 dni 15 kropli. Znowu trzy dni odpoczynku.
  • 5 dni 20 kropli. Tak samo.

Przynosimy więc do 25 kropli.

Uwaga dotycząca schematu picia: pić około 3 litrów wody podczas leczenia. Woda usuwa żużle. Gdy lek trochę upłynni krew, sok, woda z cytryną również będą przydatne. Oczywiście, jak w przypadku każdego poważnego leczenia, będziesz musiał zrezygnować z używania alkoholu podczas przyjmowania SDA.

Drogi opisywały jego wynalazek jako środek antyseptyczny. Niedrogi i nieszkodliwy lek został opracowany na podstawie tajnych instrukcji rządu w 1943 r. W celu ochrony zwierząt przed promieniowaniem. W organizmie ten lek nie uzależnia.

Lek aktywuje wszystkie zasoby organizmu, w tym także układ nerwowy. Zwiększona aktywność enzymów. Dzięki ASD poprawia się trawienie. Nawet z astmy można z powodzeniem leczyć tym lekiem.

Ile kosztuje picie? Nie ma odpowiedzi na to pytanie - to znaczy, dopóki nie wyzdrowiejesz, nie pijesz, ale według schematu rób przerwy.

Co nie podobało się Dorogovej i zakazało narkotyku?

Twórcą leku był lekarz weterynarii. Jak mówią, nie musiałby wtrącać się w medycynę, lecz leczyć krowy i świnie - tak sądzili ludzie. I tworzy lekarstwo, które pomaga chorym, posłanym na śmierć. A na Dorogowie już „szyją” sprawę - oskarżani są o komercyjny sposób wykorzystania swojego wynalazku. Leki na stałe zapominają o leku. Nie wszyscy lekarze wiedzą teraz o tym wspaniałym leku. Podczas procesu nie znaleziono dowodów na szkodę. Drogi zaczęły produkować SDA w domu i uzdrawiać je za darmo! Uratowano wiele istnień ludzkich - przynajmniej pacjenci byli w remisji.

ASD pomaga nie tylko w przypadku raka, nie tylko w chorobach kobiecych. Z powodzeniem radzi sobie z zapaleniem gruczołu krokowego i gruczolakiem prostaty. Po 40 latach 25% mężczyzn cierpi na tę chorobę.

Pomimo faktu, że lek został wynaleziony kilkadziesiąt lat temu, nie można go dziś kupić w zwykłej aptece - trzeba iść do weterynarii. Entuzjaści zdrowego stylu życia z powodzeniem angażują się w profilaktykę i leczenie chorób z pomocą ASD. Szukają uznania narkotyku, córka Dorogowa jest w tym szczególnie aktywna, ale jak dotąd bezskutecznie. Wiele osób pracujących w fabrykach farmaceutycznych po prostu nie ma pracy. Nikt nie musi być zaangażowany w produkcję uniwersalnego leku. Zobacz, ile jest teraz aptek. Wszystko to są pieniądze, biznes. A dostępny SDA pozostaje nieznany lekarzom, którzy są leczeni tradycyjnymi metodami.

Jak i kiedy powstał lek ASD-2?

Połowa lat 50. ubiegłego wieku była przełomem dla naukowego świata medycyny w ZSRR. W tym okresie, w imieniu elity rządowej, najlepsze umysły kraju zaangażowały się w nowy lek mający na celu leczenie braku odporności. Ponadto środki finansowe na jego utworzenie przeznaczyły minimum. W takich warunkach nawet luminarze nauki tamtego czasu nie mogli niczego stworzyć.

Dlatego też, gdy mało znany młody naukowiec Dorokhov A przedstawił frakcję weterynaryjną ASD 2, rada naukowa była zdumiona! Ten utalentowany naukowiec, który otrzymał tytuł kandydata nauk medycznych, do stworzenia tego leku użył frakcji tkanek amfibii żab.

Część materiału roboczego tak wydobytego poddano specjalnej obróbce za pomocą termicznej katalitycznej sublimacji i dalszej kondensacji. Kompletny proces technologiczny produkcji tego leku od dawna stanowi tajemnicę państwową, która została niedawno ujawniona. A początkowy skład frakcji uzyskany przez odkrywcę jest nadal nieznany. Od samego początku swojego odkrycia ASD miał możliwość gojenia się ran na powierzchni skóry i miał działanie antyseptyczne i adaptogenne. Ten antyseptyczny środek pobudzający został nazwany na cześć twórcy cms. Druga frakcja A. Dorogowa.

Jakie właściwości ma ten cudowny lek?

Antyseptyczny środek pobudzający Dorokhova okazał się lekiem, który pomaga zwalczać uszkodzenia tkanek ludzkich i wzmacniać układ odpornościowy. Po kilku badaniach baza zasobów do stworzenia tego cudownego leku uległa rozszerzeniu. W rezultacie zamiast skór żabich stosuje się masę mięsną i kostną pobraną od bydła. Przeprowadzając procesy chemiczne, była obdarzona tymi samymi użytecznymi właściwościami i właściwościami.

Pierwsza wydobyta frakcja nie ma aktywności biologicznej i jest balastem.

Frakcje ASD-2 i ASD-3, które powstały później, są zdolne do rozpuszczania się bez pozostałości w wodzie i rozpuszczalnikach z organiczną zasadą lub tłuszczami. W przeciwieństwie do drugiej frakcji, trzeci nadaje się tylko do użytku zewnętrznego. Druga frakcja jest przeznaczona do podawania doustnego. Oba okazały się niezwykle skuteczne i pomogły lekarzom pozbyć się chorób skóry, leczyć astmę oskrzelową, a także różne choroby onkologiczne i ginekologiczne, które długo uważano za nieuleczalne. Między innymi te frakcje są używane jako środek dezynfekujący do czyszczenia ran. Z ich pomocą zatrzymują zmiany bakteryjne i leczą łuszczycę.

Jaka jest aktywność biologiczna SDA-2?

Nazwa leku przypisana mu przez twórcę mówi, że jest to potężny środek antyseptyczny, który jest wyposażony w adaptogenny efekt wielkiej mocy. Ten lek jest w stanie w krótkim czasie łatwo pokonać wszystkie naturalne bariery ustanowione przez ludzkie ciało. Z tego powodu ASD-2 w krótkim okresie czasu przenika do komórek ludzkich, gdzie ma działanie terapeutyczne. Udowodniono pełną zgodność leku z ludzkim ciałem na poziomie biologicznym i nie znaleziono żadnych skutków ubocznych. Przeciwwskazania frakcja 2 ASD po wielu badaniach nie zostały znalezione. Dlatego stosowanie ASD - 2 w czasie ciąży jest możliwe, ale tylko w najbardziej ekstremalnych przypadkach i za zgodą lekarza. Jest tylko jedna wada - niezbyt przyjemny zapach zepsutego mięsa, który jest wymawiany bardzo jasno. Jest to spowodowane faktem, że skład tego leku to putrestyna i kadaweryna (produkty degradacji białek). Niestety, całkowicie wyeliminować smak nie zadziała. Lek ten nie gromadzi się w ciele pacjenta i natychmiast wywiera działanie biologicznie aktywne. Dlatego nawet po przedłużonym podawaniu ASD-2 aktywność biologiczna pozostaje na tym samym poziomie, co przed rozpoczęciem bezpośredniego leczenia. ASD-2 ma następujący skład chemiczny: związki alifatyczne policyklidów, siarczanów i węglowodanów, wodę i aminopeptydy w połączeniu z aktywną grupą sulfhydrylu. Nadaje się do użytku wewnątrz i na zewnątrz i jest kompozycją koloru żółtego lub brązowego, obdarzoną specjalnym zapachem.

Jak można wykorzystać frakcję 2 SDA do leczenia ludzi?

Rozcieńczyć od 15 do 30 kropli produktu leczniczego 1/3 szklanki przegotowanej wody lub herbaty, chłodną temperaturę. Picie frakcji rozcieńczonej w ten sposób jest konieczne 2 razy dziennie, bezpośrednio 20-30 minut przed planowanym posiłkiem. Przebieg przyjmowania leku trwa 5 dni. Następnie należy przerwać przyjmowanie leku na 3 dni. Kolejny schemat otrzymywania ASD-2 jest podobny. Lek stosuje się aż do całkowitego wyzdrowienia osoby.

Jakie są cechy odbioru ASD w leczeniu niektórych chorób?

Podczas leczenia różnych chorób instrukcje dotyczące stosowania ASD dla danej osoby różnią się od siebie. Oto niektóre z nich:

  1. Jeśli masz zapalone gałki oczne, zasady przyjmowania ASD-2 są następujące: ½ szklanki wstępnie schłodzonej wrzącej wody dodaj 4-5 kropli leku i przyjmuj przez 5 dni. Następnie program powinien być przerwą na okres 3 dni;
  2. ASD w ginekologii wykonuje się według klasycznego schematu. Ponadto, strzykawka SDD ASD-2 w ginekologii za pomocą 1% wodnego roztworu tego leku jest szeroko stosowana do skutecznego leczenia takich chorób;
  3. Leczenie lekiem ASD - 2 w walce z chorobami serca, wątroby i układu nerwowego jest następujące: przez 5 dni przyjmuj przygotowany roztwór składający się z 10 kropli leku, rozcieńczony w pół szklanki przegotowanej wody. Po tym trwa 3 dni przerwy. Następnie 5 kropli leku dodaje się do roztworu do picia co 5 dni podawania, stopniowo zwiększając ich liczbę do 25. Konieczne jest picie leku w tej dawce, aż stan ciała zostanie w pełni ustabilizowany. Jeśli pojawiło się zaostrzenie choroby, konieczne jest wznowienie leczenia aż do całkowitego zaniku całego bólu;
  4. Jeśli cierpisz na ból zęba, musisz użyć kompresów bezpośrednio na bolące miejsce. Aby to zrobić, zwilż watę kroplami ASD-2 i umieść ją na powierzchni zęba;
  5. Krople ASD dla ludzi są stosowane w leczeniu nadciśnienia. Aby go wypić w tym przypadku jest konieczne, jak następuje: rozpoczęcie kuracji 5 kroplami, rozpuszczonej w 0,5 łyżce. przegotowana woda, wypijana 2 razy dziennie. Stopniowo, dodając jedną kroplę leku, ich ilość jest doprowadzana do 20. Roztwór nie jest używany, dopóki ciśnienie nie zostanie całkowicie ustabilizowane;
  6. W leczeniu gruźlicy metoda ASD jest następująca: trzymiesięczny cykl leczenia rozpoczyna się od pobrania 5 kropli leku rozcieńczonego w 0,5 łyżki. woda dziennie przyjmowana na pusty żołądek pół godziny przed śniadaniem. Po pięciodniowym cyklu leczenia przyjmuje się 3-dniową przerwę. Następnie weź lek na 10 kropli w wyznaczonym okresie. Po następnej przerwie dawkę zwiększa się o kolejne 5 kropli, po trzecim obowiązkowym wytchnieniu pobiera się codziennie 20 kropli ASD - 2;
  7. Podczas leczenia kandydozy konieczne jest zewnętrzne zastosowanie ASD - 2. W tym celu należy użyć okładów zwilżonych 1% roztworem leku;
  8. Schemat stosowania ASD - 2 dla osoby w przypadku leczenia choroby kamicy żółciowej lub odmiedniczkowego zapalenia nerek jest standardowy i opisany powyżej;
  9. W przypadku chorób, takich jak reumatyzm i dna, przyjmuje się go zgodnie z schematem 5: 3, to znaczy roztwór zawierający 4-5 kropli leku i 0,5 szklanki ochłodzonej przegotowanej wody pobiera się przez 5 dni, po czym 3 dni lek nie jest przyjmowany. Równolegle działają kompresy medyczne nałożone na centra bólu;
  10. Konieczne jest przyjmowanie ASD-2 w celu zapobiegania i leczenia ostrych infekcji dróg oddechowych i przeziębień w postaci inhalacji. Aby to zrobić, rozcieńczyć 15 ml leku 1 litrem wrzącej wody i przyjmować, aż ciało zostanie całkowicie przywrócone. Aby zapobiec przeziębieniu, 1 ml ASD rozpuszcza się w pół szklanki wody;
  11. Aby wyleczyć impotencję, musisz wypić roztwór 4-5 kropli leku rozpuszczony w pół szklanki wstępnie schłodzonej przegotowanej wody 25-30 minut przed posiłkami zgodnie ze standardowym schematem;
  12. Aby twoje włosy zaczęły rosnąć szybciej, pocierać skórę głowy 5% roztworem ASD - 2;
  13. Picie tej frakcji w celu zapobiegania i leczenia nieżytu nosa i kaszlu powinno być następujące: rozcieńczyć 1 ml środka terapeutycznego w 1/2 szklanki wody i przyjmować dwa razy dziennie;
  14. Moczenie jest leczone roztworem przygotowanym w następujący sposób: weź 2/3 szklanki schłodzonej wrzącej wody i rozpuść w nich 5 kropli leku. Akceptowane zgodnie ze schematem 5/3;
  15. W leczeniu różnych postaci wrzodu trawiennego przeprowadza się standardowy cykl leczenia;
  16. Zapalenie błony śluzowej żołądka lub zapalenie jelita grubego traktuje się jak zwykle, ale roztwór należy stosować tylko raz dziennie;
  17. Z nadwagą weź 35 kropli leku rozpuszczonego z 1/5 litra wody i pij przez 5 dni. Po tym dokonaj 5-dniowej przerwy. Przez kolejne 4 dni piją po 10 kropli, po czym przerywają leczenie na 4 dni. 3 cykle mają stosunek 5: 3, czyli 5 dni przyjmowania leku i 3 dni odpoczynku. Dzienna dawka leku wynosi 20 kropli dziennie.
  18. W przypadku rzęsistkowicy, wstrzyknięcie macicy i pochwy za pomocą następującego roztworu pomaga: 60 kropli ASD - 2 na 100 ml wody;
  19. Aby złagodzić skurcze naczyń kończyn dolnych i górnych, należy wykonać „pończochę” z gazy i zwilżyć ją 20% roztworem leczniczym. Ten kurs jest przeprowadzany przez 4 miesiące i pomaga w pełni normalizować krążenie krwi;
  20. Gdy zapalenie ucha środkowego powstaje kompresy z ASD - 2, a także umyty ból ucha. Ponadto lek przyjmuje się doustnie. Aby to zrobić, rozpuść 20 kropli leku w 200 ml wody i przyjmuj go codziennie, aż do całkowitego powrotu do zdrowia.

Czy ASD-2 jest skuteczny w leczeniu raka?

Zastosowanie frakcji ASD-2 w onkologii Dorokhova uważano za całkiem rozsądne i skuteczne, szczególnie w przypadku, gdy rak jest w początkowej fazie i nie miał czasu na uzyskanie nieodwracalnej postaci. W obecności raka skóry, a także różnych guzów podskórnych, naukowiec poradził pacjentom, aby wykonywali okłady terapeutyczne. Podczas leczenia raka, obliczanie dawki leku opiera się na wielkości i lokalizacji guza, a także biorąc pod uwagę wszystkie cechy fizjologiczne i wiekowe organizmu pacjenta. Należy również wziąć pod uwagę stopień jej rozwoju, stwierdził Dorokow.

Zastosowanie ASD-2 w onkologii jest niezbędne do znacznego zmniejszenia bólu, jak również zauważalnego spowolnienia szybkiego rozwoju różnych nowotworów złośliwych. W najtrudniejszych przypadkach sam Dorokow przepisał następujące dawki leku: musieli wziąć 5 ml SDA-2, 100 ml wody dwa razy dziennie. Leczenie raka powinno odbywać się pod ścisłym nadzorem lekarza prowadzącego, więc arbitralne podawanie tego leku jest zabronione.

Ponieważ w sieci można znaleźć negatywne opinie na temat przyjmowania tego leku, to ideał jego skuteczności nie może mówić.

Jak usunąć lek z butelki ochronnej?

Aby prawidłowo wyodrębnić lek, postępuj zgodnie z następującymi zasadami:

  1. Podczas otwierania butelki należy zdjąć metalową nasadkę bezpośrednio, a całą pokrywę z gumowej podstawy;
  2. Teraz delikatnie włóż igłę jednorazowej strzykawki do samego korka;
  3. Wstrząsnąć fiolką z lekiem i odwrócić;
  4. Wpisz ilość potrzebnych leków;
  5. Ostrożnie wyjmij strzykawkę z igły, pozostawiając ją w pokrywie leku;
  6. Powoli dodawać zebraną substancję do przygotowanej wcześniej wody;
  7. Przed użyciem delikatnie wymieszaj powstały roztwór i pamiętaj, że należy go przygotować przed przyjęciem leku.

Jakie jest działanie farmakologiczne ASD-2?

Ten środek antyseptyczny pomaga poprawić przewód pokarmowy, a także zwiększyć wydzielanie hormonów z gruczołów dokrewnych. Ponadto ASD-2 w pełni normalizuje metabolizm i znacząco poprawia funkcjonowanie układu nerwowego. Pomaga również w szybkim gojeniu się ran i ma dobre właściwości antyseptyczne. Ten uniwersalny lek może leczyć liczne choroby ginekologiczne i onkologiczne.

Czym jest ASD?

ASD jest antyseptycznym stymulantem - lekiem wymyślonym przez A.V. Dorogovym w latach 1947-48 w laboratorium weterynaryjnej ochrony chemicznej. Naukowiec badał wpływ sorbentów w organizmie w przypadku zatrucia. Odkrył, że substancje wychwycone przez spaloną tkankę zwierzęcą, w szczególności żaby, mają pewne interesujące nowe właściwości. Po licznych eksperymentach i aprobatach lek zaczął być aktywnie stosowany u pacjentów z nie gojącymi się ranami, owrzodzeniami troficznymi, przewlekłymi chorobami zapalnymi, zapaleniem szpiku i gruźlicą.

Historia wynalazku

Frakcja ASD-2 w leczeniu raka stała się panaceum na tę poważną chorobę: wiele osób przezwyciężyło proces onkologiczny, w szczególności matkę Berii, która miała raka macicy z przerzutami do płuc i wątroby. Potem, z nieznanych powodów, nastąpiły prześladowania naukowca i tajemnicza śmierć. Wynika to z faktu, że wynalazek nie należy do lekarza, ale do zwykłego lekarza weterynarii, który szkolił profesorów medycyny. Rozwój się nie zatrzymał, trwają obecnie. Opatentowana frakcja ASD-3 do użytku zewnętrznego przez pacjentów z różnymi zmianami skórnymi. ASD (frakcja 2) przeciwko rakowi nie jest jeszcze masowo stosowana, ale zyskała uznanie weterynarzy, jest dozwolona i szeroko stosowana w leczeniu zwierząt.

Jego główną cechą jest pozytywny wpływ na układ odpornościowy i normalizacja wszystkich procesów na poziomie komórkowym, wpływając nie tylko na poszczególne mikroorganizmy i tkanki, ale także na cały organizm jako całość. Główną przyczyną różnych chorób jest stres. Jednakże siły ochronne i regenerujące ludzkiego ciała nie są w pełni wykorzystywane w bolesnych warunkach. Dlatego głównym celem SDA jest obudzenie tych sił wyzdrowienia i samodzielne pokonanie choroby.

Działanie ASD (frakcja 2)

Stymulator antyseptyczny Dorogova - tak określa się ASD-2. Zastosowanie u ludzi tłumaczy się wieloma pozytywnymi efektami stymulatora biogennego. Po pierwsze, jest to wyraźny adaptogen, czyli lek, który zwiększa odporność tkanek ciała na różne niekorzystne skutki, zwłaszcza na czynniki stresowe. Lek o podobnej strukturze z żywymi komórkami łatwo przenika do każdej komórki różnych tkanek i nie powoduje reakcji odrzucenia. Nie ma skutków ubocznych i nie wpływa na płód, chociaż łatwo przenika przez barierę krew-mózg. Po zastosowaniu przywracane są hormony i aktywowane są funkcje obwodowego układu nerwowego.

Ponadto SDA wpływa na metabolizm, ma właściwości immunomodulujące. Jeśli ten lek jest stosowany przez długi czas, przywracane są wzajemne relacje komórek narządów i tkanek oraz zapewniona jest precyzyjna i rytmiczna praca różnych narządów i układów. Tak więc samo ciało zmaga się z różnymi procesami patologicznymi i przywraca jego funkcje. W podręcznikach medycyny tradycyjnej i Internecie można znaleźć sporo artykułów na temat „Lek ASD-2, aplikacja dla ludzi”. Instrukcje użycia pomogą w odpowiednim wyborze pożądanej dawki i sposobu użycia.

Zalety i wady leku

Lek ASD (frakcja 2) jest całkowicie nieszkodliwy i nietoksyczny. Lek jest dobrze tolerowany. Musi być przyjmowany przez dłuższy czas, nie występują objawy akumulacji i zatrucia. Tradycyjna medycyna radzi połączyć stosowanie ASD (frakcja 2) z użyciem silnych nalewek: cykuty, glistnika, akonitu.

Jedną z głównych wad tego środka jest silny nieprzyjemny zapach. Próbowano wyeliminować tę właściwość, ale wszystkie użyteczne właściwości ASD-2 zostały utracone. Zastosowanie dla osób cierpiących na raka pomaga jednak przedłużyć życie ludzkie. Dlatego zapach w tych przypadkach nie odgrywa istotnej roli.

Leczenie zwierząt

Lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych i jest bardzo poszukiwany w leczeniu i zapobieganiu chorobom wszystkich zwierząt. Dobre wyniki odnotowano w leczeniu chorób narządów oddechowych, układu trawiennego, narządów moczowych i skóry, a także odzyskiwania osłabionych zwierząt za pomocą leku ASD (frakcja 2). Wykorzystanie w onkologii u zwierząt (a także u naszych zwierząt domowych cierpi na te choroby) daje doskonałe wyniki. Opinie lekarzy weterynarii na temat tego leku wskazują na poprawę ogólnego stanu zwierząt z procesami złośliwymi.

Terapia nowotworowa

Istnieje wiele przypadków wyleczenia frakcji choroby ASD. Leczenie raka (onkologia) tym lekiem jest niezwykle skuteczne. Antyseptyczny środek pobudzający Dorogowa znalazł szerokie zastosowanie w leczeniu:

• procesy nowotworowe różnych narządów;

• białaczka i limfogranulomatoza;

• włókniaki lub gruczolaki gruczołów mlecznych, gruczoł krokowy;

• polipowatość żołądka i jelit;

• torbielowate nerki, wątroba.

W tych chorobach, jak również w chorobach zakaźnych, pacjenci stosują ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii nie jest jedynym wskazaniem. Lek dobrze pomógł w okresie powojennym w leczeniu gruźlicy, chorób przenoszonych drogą płciową: rzęsistkowicy, chlamydii.

ASD-2: użyj dla ludzi

Instrukcja zawiera inne wskazania do stosowania leku przez ludzi:

• ciężkie zapalenie płuc, zapalenie opłucnej;

• otyłość i wiele innych.

To nie jest pełna lista wszystkich patologii, z którymi walczy lek.

Jak używać leku?

Aby zastosować ten lek, wielu naukowców opracowało własne wskazówki i tajemnice. ASD, frakcja 2 (onkologia, różne choroby zakaźne, choroby układu odpornościowego ustępują pod wpływem leku) będzie skuteczna, jeśli weźmiesz lek prawidłowo, ponieważ działa on w minimalnych dawkach. Tylko prawidłowy odbiór i przestrzeganie warunków doprowadzi do leczenia.

Aktywność leku zmniejsza się przez kontakt z powietrzem, więc po wstrząśnięciu fiolką należy szybko przyjąć lek za pomocą strzykawki bez otwierania fiolki. Można to zrobić poprzez nakłucie gumowego korka i wpisanie wymaganej ilości. Lek należy rozcieńczyć w chłodnej przegotowanej wodzie.

Jak już wspomniano, ASD (frakcja 2) ma nieprzyjemny zapach, więc trzeba go pić. W tym celu konieczne jest wzięcie głębokiego oddechu, ostry wydech i wstrzymanie oddechu, szybkie wypicie roztworu. Możesz zamknąć oczy. Po wypiciu leku musisz wziąć kilka oddechów przez nos i wydechy przez usta. ASD (frakcja 2) w wentylowanym pomieszczeniu lub nawet na ulicy jest łatwiejszy do picia.

Zbadaliśmy normy i dawki, przy których uzyskano najlepszy wynik stosowania leku ASD (frakcja 2). Onkologia jest leczona, jeśli pijesz roztwór rano 30-40 minut przed posiłkiem i wieczorem 2-3 godziny po obiedzie. Właściwe przyjęcie i przestrzeganie terminów doprowadzi do wyleczenia.

Załóżmy, że ASD-2 zagęszcza krew. Dlatego konieczne jest codzienne picie kwaśnych soków, jedzenie cytryny lub połowę pigułki aspiryny lub Cardiomagnylu. Zwolennikom leku ASD (frakcja 2) zaleca się picie dużej ilości płynów - do 2 litrów dziennie - w celu usunięcia różnych toksycznych i szkodliwych substancji z organizmu.

Leczenie raka

Opracowano metody i dawki leku ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii zapewnia intensywny kurs ze zwiększeniem objętości leku. Stosuj 4 razy dziennie co 4 godziny: pierwsze 5 dni - 5 kropli, drugie 5 dni - 10, trzecie 5 dni - 15, a więc dodając 5 kropli, aż do osiągnięcia dawki 50 kropli. Następnie weź 50 kropli do całkowitego wyleczenia.

W celu delikatnego spożycia, 30 kropli wody dodaje się do 30-40 ml wody lub zimnej herbaty pierwszego dnia, 5 kropli w drugim dniu, 7 w trzecim, 9 w czwartym, 11 w piątym, 13 w piątym i przerwę w siódmym.

W drugim, trzecim i czwartym tygodniu przyjmować to samo, w tej samej dawce. Potem - przerwa tygodniowa. Następny kurs rozpoczyna się pięcioma kroplami, stopniowo dodając 2 krople dziennie, tak jak w pierwszym tygodniu. Potrzebuję również przerwy po miesiącu przyjęcia.

Przyjmowanie leku nie powinno powodować pogorszenia samopoczucia. Jeśli tak się stanie, należy przestać go używać.

Historia powstania leku ASD 2

Zadanie stworzenia unikalnego leku, który pozwoliłby osobie chronić się przed promieniowaniem i wzmocnić odporność, zostało ustanowione przez rząd radziecki w 1943 roku. Ponadto warunkiem wstępnym było, aby stworzone urządzenie było niedrogie, co pozwoliłoby na udostępnienie go do masowego użytku. Aby rozwiązać tak skomplikowane zadanie, w kilku wiodących instytutach badawczych otwarto zamówienia rządowe.

Po 4 latach w 1947 r. Ogólnounijny Instytut Medycyny Weterynaryjnej przedstawił swój lek, który w pełni spełnił powyższe wymagania. Twórcą leku był akademik A.V. Drogi, które otrzymały za swój wynalazek nagrodę państwową. Nazwa samego SDA jest skrótem frazy „stymulator antyseptyczny Dorogova”.

Podczas tworzenia SDA wykorzystano nietradycyjne podejścia naukowe i unikalne surowce naturalne. Do produkcji pierwszego leku użyto tkanek zwykłych żab. Taki niezwykły surowiec ogrzewano w specjalnym urządzeniu w bardzo wysokiej temperaturze. Obecnie podobną metodę stosuje się do produkcji ASD, ale surowcem jest mączka biała i kostna.

W czasach radzieckich wokół stworzonej medycyny było wiele tajemnic i tajemnic. Badania eksperymentalne na zwierzętach dowiodły skuteczności unikalnego leku i braku jakichkolwiek efektów ubocznych. Z pomocą ochotników badano równolegle wpływ ASD 2 na ludzi i potwierdzono biologiczną zgodność leku z jego ciałem. Wyniki badań były po prostu przytłaczające. Udowodniono skuteczność leku w leczeniu wielu poważnych chorób.

Ale niestety, z powodów biurokratycznych, badania ASD 2 wkrótce zostały zamrożone. A po śmierci akademika A.V. Dorogova całkowicie się zatrzymała. Dlatego dziś ten lek jest oficjalnie dopuszczony do stosowania wyłącznie w leczeniu zwierząt. Pomimo faktu, że nie ma oficjalnych instrukcji do stosowania w leczeniu ludzi, wielu specjalistów medycznych nieformalnie przepisuje lek pacjentom.

Właściwości farmakologiczne leków

ASD 2 dziś można kupić w aptekach weterynaryjnych. Lek jest sprzedawany w butelkach ze szkła. Ten lek jest sterylnym roztworem otrzymywanym z surowców zwierzęcych przez suchą destylację. Jego charakterystyczną cechą jest specyficzny i bardzo nieprzyjemny zapach, przypominający zapach zepsutego mięsa. Powinieneś wiedzieć, że lek może mieć różne odcienie koloru żółtego i czerwonego. Na dnie butelki może być ciemny osad - nie jest to oznaka złej jakości leku. Ten lek jest stosowany do użytku wewnętrznego. Jest dobrze rozpuszczony w wodzie, co ułatwia jego odbiór.

Skład SDA 2 zawiera związki organiczne o niskiej masie cząsteczkowej. Ich główną cechą jest to, że penetrują uszkodzone tkanki i przywracają je. Głównymi składnikami unikalnego leku są adaptogeny. Komponenty te są zawsze podświetlane przed śmiercią komórki. Po uformowaniu pomagają przetrwać innym uszkodzonym komórkom.

Adaptogeny, sztucznie uzyskiwane przez wejście do ludzkiego ciała, są w stanie zasygnalizować, na poziomie chemicznym, że konieczne jest aktywowanie procesów ochronnych, aby przetrwać. Oznacza to, że substancje te wzmacniają reakcje obronne organizmu i pozwalają zwalczać wszelkie choroby.

Udowodniono, że wewnętrzne użycie ASD 2 przyczynia się do:

Należy rozumieć, że ASD 2 nie ma właściwości antybakteryjnych, to znaczy nie zwalcza bezpośrednio szkodliwych drobnoustrojów. Lek zwiększa odporność, co oznacza, że ​​zaczynają działać naturalne reakcje obronne, które niezależnie radzą sobie z różnymi rodzajami infekcji. Właściwości immunomodulujące ASD 2 polegają na tym, że lek łatwo pokonuje bariery biologiczne i integruje się z procesami metabolicznymi. Wraz z jego użyciem przywracane jest normalne funkcjonowanie komórek, aw konsekwencji wszystkie procesy życiowe wracają do normy, a ciało ludzkie jest uzdrawiane.

Cechą unikatową w działaniu leku jest brak efektu kumulacji, co wiąże się z tym, że wraz z gromadzeniem aktywnych substancji w organizmie ludzkim, skuteczność większości leków jest znacznie zmniejszona. Innymi słowy, ciało przyzwyczaja się do narkotyków i przestaje reagować na nie w razie potrzeby. W przypadku odbioru ASD 2 tak się nie dzieje. Bioaktywność leku pozostaje taka sama nawet przez długi okres jego podawania.

Zastosowanie leku i podstawowej dawki

Po wynalezieniu leku i pierwszych badaniach jego twórca, akademik A.V. Drogov zaoferował opcje leczenia. Jako danie główne zalecił 13-30 kropli leku, aby rozcieńczyć pół szklanki wody i wypić kilka razy dziennie pół godziny przed posiłkiem przez 5 dni. Po trzech dniach leczenie można powtórzyć, aż choroba zostanie całkowicie wyleczona.

Dzisiaj opracowano nieformalne wytyczne dotyczące stosowania SDA 2 w leczeniu ludzi. Zawiera listę typowych chorób, które mogą być leczone tym lekiem, główne są następujące:

Standardowe schematy obejmujące dawkowanie roztworu 10-20 kropli na pół szklanki wody i przyjmowanie przez pięć dni, a następnie trzydniowa przerwa mogą być stosowane w leczeniu otyłości, zapalenia jelita grubego, zapalenia ucha.

ASD 2 jest bardzo skutecznym środkiem profilaktycznym zapobiegającym zakażeniu infekcją wirusową w okresie narastającej sezonowości. W celu zapobiegania 1 ml leku należy rozpuścić w 0,5 szklanki przegotowanej wody i pić jednorazowo. A jeśli nie można uniknąć zakażenia infekcją wirusową, można szybko pozbyć się przeziębienia i kaszlu w domu, jeśli pijesz roztwór we wskazanej dawce dwa razy dziennie. Ponadto, gdy zaleca się SARS do inhalacji. Aby to zrobić, łyżkę leku rozcieńcza się w około litrze wody.

ASD 2 można również stosować do okładów w leczeniu różnych stanów patologicznych. Tak bardzo skuteczne są kompresy oparte na 20% roztworze z niemotywowanym skurczem mięśni kończyn. Z reguły praca mięśni po takich zabiegach medycznych zostaje przywrócona po sześciu miesiącach.

Istnieją schematy stosowania ASD 2 w leczeniu raka. Ale mogą być używane tylko po konsultacji z lekarzem. Według opinii, stan pacjentów chorych na raka podczas stosowania ASD 2 w połączeniu z tradycyjnymi metodami leczenia jest znacznie poprawiony.

Dodatkowe informacje

Oprócz frakcji SDA 2, która jest przeznaczona do użytku wewnętrznego, istnieje część SDA 3. Jest dozwolona do użytku zewnętrznego i pozwala na szybkie wyleczenie wielu zakaźnych chorób skóry, a także pomaga przywrócić skórę po oparzeniach i ranach.

ASD 3 jest zalecany do leczenia następujących chorób skóry:

Nie ma przeciwwskazań do stosowania ASD. Najważniejsze, aby wykluczyć przedawkowanie leku podczas leczenia i obserwować konieczne trzydniowe przerwy. Podczas ciąży leczenie za pomocą ASD 2 nie jest zalecane. Niektórzy ludzie mogą doświadczyć psychologicznego odrzucenia leku z powodu jego nieprzyjemnego zapachu. Dzięki tej reakcji należy porzucić leczenie tym lekiem. Należy pamiętać, że instrukcje dotyczące przyjmowania tego leku nie są zatwierdzone przez specjalne organizacje, więc przy najmniejszym pogorszeniu stanu zdrowia należy zaniechać pojawienia się nudności lub wymiotów podczas przyjmowania tego leku.

I wreszcie krótki film na temat wykorzystania frakcji SDA 2:

Wyjątkowość ASD

Na początkowym etapie rozwoju, do produkcji narkotyków Drogi zabrały zwykłe żaby. Ponadto surowce zastąpiono mączką mięsno-kostną. Skuteczność wymiany frakcji ASD 2 nie została odzwierciedlona. Antyseptyk jest wyjątkowy, ponieważ jego manifestacja energetyczna nie ma na celu wyeliminowania zarazków, lecz wzmocnienie funkcji ochronnych organizmu. ASD jest organicznie włączany do tkanek i procesów metabolicznych, stymulując organizm do zwalczania chorób. Frakcja SDA jest biogennym stymulatorem tkankowym o właściwościach immunomodulacyjnych.

Lek ASD-2 zawiera adaptogeny - specyficzne substancje, które żywa komórka wyrzuca przed śmiercią. Kiedy adaptogeny przenikają do żywego organizmu, następuje globalna mobilizacja rezerw immunologicznych. Te właściwości SDA są uznawane za podstawowe.

Pozytywne zaangażowanie leku ASD 2 we wszystkie procesy życiowe organizmu umożliwia wykorzystanie go do zwalczania różnych chorób o różnym charakterze. Jedynym, według ekspertów, brakiem leków jest wyjątkowo nieprzyjemny aromat.

Składniki i wygląd leku

ASD Fraction 2 jest rozpuszczalną w wodzie cieczą, bez oznak jakichkolwiek mikroorganizmów. Składnikami są kwasy organiczne i związki chemiczne. Pełny skład leku:

  • zamknięte (cykliczne) związki wodoru z węglem;
  • pojedyncze (acykliczne) węglowodory;
  • woda;
  • organiczne związki grup karboksylowych (kwasy karboksylowe);
  • związki, które chronią białka ciała przed promieniowaniem (grupa sulfhydrylowa);
  • substancje wytwarzane przez kwasy organiczne (amidy).

Stymulator Dorogowa przedstawiony jest w postaci dwóch leków: frakcji ASD 2 i frakcji ASD 3. Pierwsza opcja jest przyjmowana doustnie, druga jest stosowana do miejscowego stosowania powierzchni. ASD-3 jest lepką substancją o ciemnym odcieniu, rozpuszczalną w oleju, alkoholu i eterze. Ma silne działanie antyseptyczne. Główna kompozycja SDA jest identyczna w obu wersjach.

Wpływ człowieka

Przydatne w medycynie właściwości ASD opierają się na biogenicznej stymulacji ważnych systemów ciała. Lek ma następujące skutki:

  • aktywacja ośrodkowego układu nerwowego;
  • stymulacja procesów wegetatywnych;
  • normalizacja przewodu pokarmowego;
  • wzmocnienie odporności;
  • przyspieszenie metabolizmu;
  • leczenie procesów zapalnych o różnej etiologii;
  • zatrzymanie postępującego rozwoju komórek nowotworowych;
  • eliminacja zakażeń bakteryjnych;
  • zatrzymanie procesu rozmnażania grzybów;
  • regeneracja chorych tkanek ciała;
  • zwiększyć odporność organizmu na niekorzystne działanie czynników chemicznych, fizycznych i biologicznych;
  • zniszczenie drobnoustrojów;
  • gojenie głębokiego uszkodzenia naskórka (do stosowania miejscowego ASD-3).

Skuteczne wykorzystanie ASD

Stosowanie frakcji 2 ASD dla ludzi jest najbardziej skuteczne w przypadku zmian patologicznych w narządach układu pokarmowego.

W tym przypadku zalecane leczenie takich chorób jak:

  • wrzodziejące zmiany w dwunastnicy i żołądku;
  • zapalenie okrężnicy, zapalenie żołądka i zapalenie żołądka i dwunastnicy, zapalenie trzustki, zapalenie pęcherzyka żółciowego;
  • robaczyca (zwłaszcza dla dzieci).

Dopuszcza się stosowanie ASD jako lekarstwa na przeziębienia. W kompleksowym leczeniu zapalenia prostaty (zapalenie gruczołu krokowego i gruczolaka) u mężczyzn.

Ponadto frakcja ASD skutecznie leczy:

  • infekcja rzęsistkowicą;
  • zmiany grzybicze (kandydoza);
  • nadciśnienie;
  • wrzody troficzne;
  • moczenie;
  • patologia ginekologiczna (jako środek antyseptyczny do podrażniania podczas erozji);
  • reumatyzm, dna;
  • zaburzenia widzenia;
  • przewlekłe choroby nerek i układu moczowego;
  • osłabiona odporność;
  • choroby onkologiczne;
  • uporczywe zmiany w naskórku (zapalenie skóry o różnej etiologii);
  • otyłość.

Ważne: Lek ASD-2 i ASD-3 nie posiadają akredytacji medycznej do użytku przez ludzi. Lekarz może zalecić ten lek, ale nigdy oficjalnie go nie przepisywać. Dlatego cała odpowiedzialność za konsekwencje spada na pacjentów, którzy stosują antyseptyk dobrowolnie i niezależnie.

Formularz wydania

Frakcja SDA jest produkowana w butelkach z grubego szkła o objętości 100 ml. Lek jest sterylną rozpuszczalną cieczą do stosowania doustnego lub miejscowego. Stymulator antyseptyczny Dorogova opatentowany, sprzedawany bez recepty. Odbiór ASD jest przepisywany przez lekarza weterynarii w celu leczenia zwierząt.

Praktyczne zastosowanie

Instrukcja użycia opracowana dla ludzi należy do twórcy narkotyków A.V. Dorogova. Istnieje kilka zaleceń dotyczących stosowania frakcji 2. Indywidualne dawkowanie i sposób podawania zależy od choroby.

Schemat-1. Standardowy schemat reżimu 1 jest uniwersalny i jest dozwolony w przypadku wszelkich chorób ujętych w wykazie wskazań. Zaobserwowano dawkę leku uśrednioną.

Przebieg leczenia według uśrednionej metody wynosi do 3 miesięcy. Sposób stosowania - przed pół godziny przed pierwszym posiłkiem, raz dziennie. Dawkowanie w pierwszym dniu podawania wynosi 5 kropli na ½ szklanki wody. Drugiego dnia - 15 kropli. Od trzeciego do szóstego dnia dawkę zwiększa się codziennie o 5 kropli. Objętość wody pozostaje niezmieniona. Siódmego dnia ciało może odpocząć. Od ósmego cyklu cykl jest wznawiany przez dodanie drugiej wieczornej dawki leku.

Schemat-2. Zawiera opis sposobu picia ASD-2 w celu wyeliminowania poszczególnych chorób.

  • zwiększone ciśnienie. Pierwszego dnia piją 5 kropli rano i wieczorem. Dawka jest zwiększana codziennie o jedną kroplę, aż osiągnie 20. Następnie należy przyjąć AED, aż poziom ciśnienia krwi zostanie całkowicie ustabilizowany;
  • choroby kości i stawów. Dawka wynosi 5 kropli w recepcji. Harmonogram odbioru wynosi 5 dni po 3. Aby osiągnąć większy wynik, leczenie jest uzupełniane kompresją dla dotkniętych obszarów;
  • zakażenie rzęsistkowicą. Sposób stosowania - podlewanie roztworem antyseptycznym, w ilości 40 kropli do pół szklanki przegotowanej wody;
  • choroby układu sercowo-naczyniowego i nerwowego. Dawka wynosi 10 kropli w pojedynczej dawce przez pięć dni. Po trzydniowej przerwie początkowa ilość leku zwiększa się o 5 kropli dziennie. Maksymalna dawka wynosi 25 kropel;
  • niestabilna odporność, regularne ARVI. Rozcieńczony przegotowanym roztworem wody: na pół litra wody - 7-8 kropli, stosowany do inhalacji. Ta forma SDD 2 dla profilaktyki jest dopuszczalna dla dzieci;
  • choroby skóry. Dawkowanie według schematu-1 jest stosowane do użytku wewnętrznego, z dodatkiem codziennych okładów na dotknięte obszary za pomocą ASD-3.

Schemat-3. Jest to instrukcja dotycząca ASD 2 w nowotworach nowotworowych w organizmie. Dawka początkowa - 10 kropli na wizytę jest przydzielana osobie z rakiem przez pięć dni. Następnie raz na pięć dni dodaje się 5 kropli. Maksymalny limit wynosi 50 kropli leku. Ta metoda radzenia sobie z onkologią dowiodła swojej pozytywnej strony zgodnie z recenzjami pacjentów. Ale w zastosowanej dawce symulator ma dość agresywny efekt i wymaga specjalnej opieki.

Przeciwwskazania obiektywne

Według badań laboratoryjnych metody stosowania ASD 2 dla ludzi nie są niebezpieczne. Ale ponieważ nie ma jasnych instrukcji użytkowania, należy zachować szczególną ostrożność podczas korzystania z niego.

Surowo zabrania się samodzielnego leczenia bez uprzedniego badania. Udowodniono, że stymulator nie jest łączony z płynami zawierającymi alkohol (nie tylko czystym alkoholem, ale nalewkami na bazie alkoholu), w przeciwnym razie obserwuje się trwałe skutki uboczne. Nie należy pić przez długi czas Frakcji z powodu naruszeń krzepnięcia (hemofilia) i reakcji alergicznych o nieznanym charakterze.

Brak wyraźnych przeciwwskazań do ASD 2 ze strony ważnych układów organizmu ludzkiego, ponieważ środek pobudzający nie jest rozpoznawany przez oficjalną medycynę. Możliwe jest ustalenie, czy stosowany lek jest odpowiedni dla jednego lub drugiego pacjenta, być może tylko empirycznie, pod stałym nadzorem lekarza specjalisty.

Bezwzględne przeciwwskazanie do frakcji 2 ASD to stosowanie leku w czasie ciąży. Adaptogeny łatwo przenikają przez łożysko i mogą powodować nieodwracalne szkody dla zdrowia nienarodzonego dziecka.

Niepożądane objawy

Podczas prowadzenia kursu terapeutycznego możliwe są skutki uboczne ze strony układu pokarmowego i aparatu przedsionkowego. Kontynuuj przyjmowanie środka antyseptycznego, w tym przypadku nie powinno być.

Interakcje z narkotykami

Nie przeprowadzono dokładnej analizy zgodności z różnymi lekami. Aby uniknąć ryzyka zdarzeń niepożądanych, nie należy łączyć stymulantów i innych tabletek.

Specjalne instrukcje

Akceptowany roztwór leku ASD-2 nie może być przechowywany w otwartej fiolce, ponieważ ma tendencję do utleniania.

Proces ten zabija aktywne składniki leku i czyni jego użycie bezużytecznym. Również losowe fragmenty pyłu mogą dostać się do cieczy. Aby prawidłowo korzystać z produktu, należy przestrzegać pewnych zasad:

  • przekłuć gumową zatyczkę jednorazową igłą za pomocą strzykawki;
  • dokładnie wstrząsnąć zawartość butelki;
  • brać lekarstwo;
  • odłączyć strzykawkę od igły i wstrzyknąć lek do wymaganej ilości przygotowanej wody;
  • pozostała igła w nasadce może zostać usunięta lub owinięta bawełnianym wacikiem;
  • Nie zmieniaj bez zgody metody podawania i zalecanej dawki.

Frakcja ASD-2 nie jest panaceum. Przy całej różnorodności użytecznych właściwości stymulator frakcyjny nie był badany w terenie i nie został zatwierdzony do pełnego wykorzystania w medycynie.

Cytuj Post VezunchikI

Link do artykułu o leku.
http://netler.ru/articles/asd.htm

link do forum
http://malahov-plus.com/forum/topic_385

jeszcze jedno - forum
http://forum.od.ua/showthread.php?t=91089

Kupuj w aptekach weterynaryjnych w Twoim mieście.
Lepiej wziąć Armawir.

Stymulator antyseptyczny Dorogov, frakcja 2


1. Frakcja leku ASD 2 - antyseptyczny stymulator Dorogowa.
2. Wytwarzanie frakcji ASD 2 zawiera związki z aktywną grupą sulfhydrylową, pochodne amin alifatycznych, kwasy karboksylowe, węglowodory alifatyczne i cykliczne, pochodne amidów i wody.
3. Frakcja 2 leku ASD jest cieczą o barwie od żółtej do ciemnoczerwonej o specyficznym zapachu. Dobrze miesza się z wodą. Dozwolony jest drobny czarny osad.
4. Przygotowanie frakcji 2 ASD jest pakowane w 10, 20, 50, 100, 200 cm³ w szklanych butelkach o pojemności 10, 20, 50, 100, 200 cm³, zamkniętych gumowymi korkami, zawiniętych w aluminiowe kapsle, zapakowane (mała objętość w pojedyncze opakowania z tektury wraz z załączeniem instrukcji użycia leku, dużą objętość w pojemniku grupowym z inwestycją co najmniej 3 kopii instrukcji użycia leku).
Każda butelka powinna zawierać etykietę z oznaczeniem producenta, jego znakiem towarowym, nazwą leku, jego ilością w cm3, numerem serii i kontrolą, datą produkcji (miesiąc, rok), datą ważności, warunkami przechowywania, oznaczeniami aktualnych specyfikacji.
Lek jest transportowany wszystkimi środkami transportu zgodnie z OST 08064-19-07.
Lek nadaje się do stosowania w oryginalnym opakowaniu przez 4 lata od daty produkcji, gdy jest przechowywany w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze od 10 do 30 ° C
Właściwości biologiczne
Frakcja 2 leku ASD jest produktem suchej destylacji surowców pochodzenia zwierzęcego. Frakcja 2 leku ASD podawana doustnie ma działanie aktywujące na centralny układ nerwowy i autonomiczny układ nerwowy, stymuluje aktywność motoryczną przewodu pokarmowego, wydziela gruczoły trawienne, zwiększa aktywność enzymów trawiennych i tkankowych, poprawia penetrację Na + i K + przez błony komórkowe i przyczynia się do normalizacji procesów trawiennych, wchłanianie składników odżywczych i zwiększenie naturalnej odporności organizmu.
Po zastosowaniu zewnętrznym, lek stymuluje aktywność układu siateczkowo-śródbłonkowego, normalizuje trofizm i przyspiesza regenerację uszkodzonych tkanek, ma wyraźne działanie antyseptyczne i przeciwzapalne.

Stymulator antyseptyczny Dorogova, frakcja 3

Ogólne informacje
Nazwa handlowa leku: frakcja ASD 3 (ASD Frakcia 3). Międzynarodowa nazwa niezastrzeżona: produkt suchej destylacji tkanki zwierzęcej.
Postać dawkowania: rozwiązanie do stosowania zewnętrznego i wewnątrzmacicznego. Frakcja ASD 3 zawiera kwasy karboksylowe, węglowodory alifatyczne i cykliczne, alkilobenzeny, podstawione fenole, aminy alifatyczne i amidy, jak również związki z aktywną grupą sulfhydrylową i wodą. Z wyglądu lek jest gęstą cieczą o ciemnobrązowym kolorze.
Lek jest uwalniany w opakowaniach po 100, 200 ml w szklanych butelkach o odpowiedniej pojemności, uszczelnionych gumowymi korkami, wzmocnionych aluminiowymi kapslami.
Przechowywać produkt w szczelnie zamkniętym opakowaniu producenta, oddzielnie od żywności i paszy, w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze od 10 ° C do 30 ° C
Okres przechowywania leku w warunkach przechowywania w zamkniętej butelce producenta - 4 lata od daty produkcji. Po pierwszym otwarciu butelki lek nadaje się do użycia w ciągu 14 dni. Nie stosować leku po upływie terminu ważności.
Niewykorzystany lek jest usuwany zgodnie z wymogami prawodawstwa.
Właściwości farmakologiczne
Frakcja ASD 3 odnosi się do preparatów tkankowych. Otrzymywany przez suchą destylację tkanek zwierzęcych. Lek poprawia odporność organizmu, ma wyraźne działanie antyseptyczne, stymuluje aktywność układu siateczkowo-śródbłonkowego i hormonalnego, normalizuje trofizm, przyspiesza regenerację uszkodzonych tkanek, nie ma efektu kumulacji. Frakcja ASD 3 według stopnia oddziaływania na ciało należy do substancji umiarkowanie niebezpiecznych (3 klasa zagrożenia według GOST 12.1.007)

W instrukcji stosowania frakcji ASD-2 znajduje się taki schemat stosowania: w przypadku chorób gruźlicy, nerek, serca, przewodu pokarmowego i układu nerwowego, pij 5 dni, 5 kropli na pusty żołądek na pół szklanki wody, 3 dni przerwy; 5 dni na 10 kropli, 3 dni przerwy; 3 dni na 15 kropli, 3 dni przerwy; 3 dni na 20 kropli, 3 dni przerwy; 3 dni, 25 kropli i więcej, z przerwami 25, aby uzyskać pozytywne wyniki.

W przypadku raka weź 5 ml (1 łyżeczka) frakcji ASD-2 przez 0,5 ul. woda 2 razy dziennie. Szybko łagodzi ból, hamuje postęp choroby.

Podczas leczenia tym lekiem frakcja ASD-2 jest kategorycznie przeciwwskazana do stosowania alkoholu, palenia tytoniu i stosowania substancji podrażniających skórę (nafta, terpentyna, benzyna itp.).