Forum: Leczenie raka przez frakcję ASD-2

UWAGI: 14 Rubryka: RAK, FORUM

Kto mógłby wyleczyć raka z frakcji ASD-2? Jak tolerowałeś leczenie? Jakie są wyniki? Jakie używane schematy? Czy możliwe jest połączenie leczenia ASD z chemioterapią?

Przejdź do dyskusji i przeczytaj recenzje

14 komentarzy do „„ Forum: leczenie raka przez frakcję ASD-2 ”

Gazeta „Vestnik ZOZH” opowiada o tym, jak kobieta z czwartym stadium raka jelita grubego została wypisana z domu szpitalnego bez przepisywania leczenia. To było w 1980 roku. Słyszała coś o frakcji ASD-2 i postanowiła leczyć raka. Nie znała dokładnej dawki, nie było gdzie patrzeć, więc wypiła 1-2 łyżki. l 4-5 razy dziennie, popijając kefirem. Całość pachniała takim leczeniem zapachem ASD, ale rak wciąż leczył się i żył po tym ponad 20 lat. Musimy natychmiast wyjaśnić, że w tamtych czasach ludzie byli silniejsi, a frakcja ASC była inna, więc nie powinieneś powtarzać tego eksperymentu, musisz przestrzegać standardowych schematów leczenia. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik zdrowego stylu życia” 2002, № 3, str. 13).

Ale czy nie sądzisz, że „intensywny schemat leczenia raka przez ułamek ASD-2” opisany w poprzednim artykule nie jest zbyt intensywny. Tam maksymalna dawka wynosi 60 kropli dziennie, tj. Tylko 1,5 ml. Czytałem, że w leczeniu łuszczycy pojedyncza dawka dla dorosłych 2-5 ml i te dawki dziennie, musisz pić trzy. 5 ml x 40 kropli x 3 razy dziennie produkuje 600 kropli dziennie. Ale czytam to w Internecie, mogą tam leżeć. Sam Dorogow, twórca leku, w zaniedbanych przypadkach onkologii, zalecał przyjmowanie 5 ml ASD-2 dwa razy dziennie, ale pod nadzorem lekarza.
Dlatego nie jest zaskakujące, że kobieta, o której opowiadano w poprzednim przeglądzie, była w stanie przetrwać, a nawet wyleczyć raka w stadium 4, biorąc frakcję SDA-2 w tak dużych dawkach.

ASD to trucizna. Mój ojciec zmarł na raka płuc, a ten ASD tylko przyspieszył śmierć. Tata przechodził akupunkturę w leczeniu raka (refleksoterapia), zdjęcia pokazały, że guz się kurczy. Jasne jest, że może po prostu uwierzyliśmy w lekarstwo. A potem ktoś poradził sobie z tym, jak nie kupować, jeśli pacjent prosi o próbę, ponieważ być może jest to szansa na wyleczenie raka. Cóż, to wszystko. Jak później powiedział lekarz, ciało zostało poważnie otrute, tata zszedł na drugi lub trzeci dzień przyjmowania tych śmieci, a przedtem czuł się dobrze, poszedł pod górę. Ogólnie rzecz biorąc, szybko wyszło, bolesne było spojrzenie na to, co zrobiliśmy własnymi rękami, po zakupie tego ASD w leczeniu raka. Pomyśl o sobie, ale to wszystko jest nonsensem.

przeczytaj książkę Lebedev EG z Mariupol i neurochirurg Galina Shatalova. Wszystko to w Internecie. Istnieje wiele recenzji pacjentów wyleczonych z raka. Lekarze ci leczyli raka za pomocą frakcji ASD-2. Ten lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych. Nadal uważam, że konieczna jest zmiana jedzenia, usunięcie mięsa, mleka, słodyczy i bułeczek. Aby przywrócić równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, aby uzyskać odporność.

Miałem operację raka jelita grubego. Potem przeszedłem chemioterapię. Potem używam ASD-2 od 1,5 roku, czuję się świetnie

Czytałem, że zabranie frakcji AHD-2 przed chemioterapią jest niemożliwe, ponieważ ogłuszony organizm źle reaguje na chemię, trudno będzie znaleźć odpowiednią dawkę, leczenie będzie nieskuteczne.
Ogólnie rzecz biorąc, lepiej jest przyjmować ASD-2 na raka, jeśli nie przepisano Ci żadnego leczenia na ostatnich etapach. W przeciwnym razie rozpoczniesz leczenie ułamkiem etapu 1-2, a następnie pożałujesz, że zaniedbałeś lekarstwo oficjalne, gdy onkologia zaczyna się na etapie 4.

Czasami leczenie zostanie przepisane i wyleczone, a następnie uwolnią zdrowego, zapewniając, że cała onkologia została usunięta z organizmu. tutaj też nie można się zrelaksować. W każdej chwili może wystąpić nawrót choroby. Aby zapobiec nowotworom, można również pić ASD-2 lub trucizny roślinne.

Kobieta została wypisana ze szpitala jako beznadziejna z rozpoznaniem raka wątroby. W tym czasie miała 52 lata. Po 20 dniach leczenia frakcja ASD-2 znacznie się poprawiła i wkrótce wróciła do zdrowia. Ma teraz 76 lat i świetnie się czuje. Nie było nawrotu guza. (Źródło: Gazeta „Vestnik ZOZH” 2001, nr 7, s. 14).

Najlepszą częścią leczenia raka jest frakcja ASD-2, a następnie może i powinna być łączona z innymi rodzajami leczenia: chemioterapią, leczeniem truciznami roślinnymi. Oto co pisze S. I. Tsvetkov, lekarz praktykujący w leczeniu raka ziołowego.
Prawie zawsze, w kombinacjach medycznych, używam frakcji ASD-2. Łagodzi, dodaje energii, działa przeciwzapalnie, leczy rany, zwiększa intensywność płuc. Ale najważniejszą cechą ASD jest to, że wzmacnia wszystkie leki wprowadzone do organizmu. W przypadku użycia bez dodatkowych ziół, nie będzie tak silnego efektu. (Źródło: gazeta „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 3, str. 13).

Przez długi czas nie mogłem zostać zdiagnozowany, chociaż objawy wskazywały na raka płuc, ale nie znalazłem nic na fluorografię, zrobiłem to 10 razy w tym roku. Tylko na zdjęciu rentgenowskim znaleziono guz. Nie zalecono mi wykonywania operacji, ponieważ miałem cukrzycę i bardzo wysokie ciśnienie krwi. Przydzielili mi trzy kursy chemioterapii podtrzymującej, powiedzieli, że mogę żyć jeszcze przez 2-3 miesiące.
W gazecie „Vestnik ZOZH” znalazłem środki ludowe na raka. Wybrałem leczenie raka płuc za pomocą frakcji AED-2. W tym samym czasie przeszła chemioterapię i zobaczyła ASD-2. W połowie drugiego cyklu chemioterapii zaczęła przyjmować nalewkę cykuty „zgodnie z metodą królewską” - 80 dni.
Po trzecim cyklu chemioterapii udałem się do ośrodka regionalnego na badania - wzrost guza ustał. Hemlock Wypiłem jeszcze trzy kursy - 240 dni. W kwietniu 2001 r. Ponownie poszedłem na badanie - guz w płucach ustąpił. Zostałem nawet usunięty z rejestru. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 23, s. 12).

6 lat temu miałem operację raka jelita. Druga operacja została wykonana po 4 miesiącach, ponieważ wystąpiła niedrożność jelit, - odbytnica została przeniesiona na bok. Chirurg powiedział mi: „Rak jelita z przerzutami, będziesz żył nie dłużej niż rok”.
A ja mam 67 lat i mieszkam, dzięki przepisom ze zdrowego stylu życia.
N. V. Szewczenko przysłał mi swój podręcznik szkoleniowy. Zaczął pić wódkę z masłem, trzymać się jego diety. Mieszanka piła przez 4 lata, potem przestała działać, prawdopodobnie ciało zostało użyte. Po tym byłem leczony Todicampem. Fitoterapeuta z HLS Tsvetkov doradził mi kompleksowe leczenie raka, w tym akonitu i frakcji ASD-2. Te środki ludowe na raka pomogły mi przetrwać.
. (Przypomnijmy z gazety „Vestnik of the Healthy Living” 2002, nr 20, s. 13).

Oto recenzje leczenia frakcji raka żołądka w ASD
1. Mężczyzna miał operację raka żołądka. Po tym zaczął brać do leczenia frakcję nowotworową SDA-2. Nie było nawrotu choroby, był w dobrym zdrowiu przez 5 lat po operacji. Leczone według schematu: Rozcieńczyć 20 kropli ASD 20-40 ml przegotowanej wody. Rozpocznij odbiór z 2 kroplami i stopniowo doprowadzaj do 20. (Źródło: „Biuletyn zdrowego stylu życia” 2001, № 7, str.14).
2. Kobieta miała wrzód żołądka, dręczony silnym bólem, żadne leki nie pomogły, pojawiło się podejrzenie raka. Lekarz prowadzący zalecił leczenie frakcji ASD-2. Weź od 1 kropli do 30-40 (w zależności od stanu zdrowia, ale konieczne jest osiągnięcie 30 kropli) iz powrotem. Miesiąc później powtórz zabieg. Po dwóch kursach zniknęły wszystkie objawy choroby. (Źródło: „Biuletyn zdrowego stylu życia” 2001, nr 7, s. 15).

Nie zapomnij, biorąc ASD-2 więcej pić. To jest silna alkalia. jeśli rozcieńczysz go w dużej ilości wody, nie będziesz w stanie wypić całej objętości - to cię zdenerwuje. Konieczne jest rozcieńczenie frakcji wodą lub raczej mocno zaparzonej herbaty lub ziół, aby wypić płyn w jednym łyku. A kiedy już połknąłeś, a potem wypijesz to błoto dużą ilością wody lub herbaty, najważniejsze jest, aby nie było kwaśnego napoju - alkalia zostaną zgaszone z kwasu.

Przeczytałem opinie, że pacjenci stosowali ASD-2 jednocześnie z chemioterapią, a wyniki są dobre.
Ale z drugiej strony czytam opinie lekarzy. że ludzie zostawili ich z rakiem na etapie 1-2, aby byli leczeni w domu z frakcją AED-2 i wrócili do nich z etapem 4 - aby umrzeć.
Od strony trzeciej, gdyby nie byli traktowani niczym, osiągnęliby także etap 4.
Po prostu nie poddawaj się i czekaj na śmierć, musisz szukać swojej metody, a korzyści z informacji są teraz łatwe do zdobycia

Jak wziąć osobę SDA 2 do leczenia raka. Recenzje

Cześć przyjaciele! Dzisiaj przyjrzymy się tematowi: Jak wziąć 2 osoby z ASD w leczeniu raka. Informacje na temat osób wyleczonych z różnych chorób, w tym raka, można znaleźć na końcu tego artykułu.

Schemat leczenia opracował Aleksiej Własowicz Dorogow, autor leku, który został opisany wcześniej. Zalecenia autora schematu leczenia A.V. Dorogova, jak zabrać ASD 2 do osoby, są podane w całości i są przedstawione w Tabeli 1.

Jak wziąć osobę SDA 2 do leczenia raka.

Konieczne jest prowadzenie dziennika, w którym codziennie zapisuje się datę, godziny, dawkę kropli, dawkę wody, samopoczucie.

Krople należy pić w rozcieńczeniu 50 ml zimnej przegotowanej wody na pusty żołądek 30 minut przed posiłkiem.

Możesz zastąpić wodę mlekiem.

Od czasu do czasu należy poddawać się testom, zapisywać je według daty i sklepu.

Tabela 1: Metoda „Shock” A.V. Dorogova w leczeniu raka.

Nowe słowo o zasadzie działania leku ASD.

Gurow Aleksander Jewgiejewicz

Przyjaciele, nauka nie stoi w miejscu, w ciągu ostatnich dziesięcioleci, po Dorogowie, naukowcy badają zasadę działania leku SDA.

Duży wkład w naukę ASD miał rosyjski naukowiec Alexander Evgenievich Gurov, lekarz weterynarii z Vologda.

Gurov A.E. - Pełnoprawny członek profesjonalnego stowarzyszenia medycznego specjalistów medycyny ludowej i uzdrowicieli Rosji. Otrzymał tytuł akademickiego za pracę naukową w temacie „Antyseptyczny stymulator Dorogowa w onkologii”.

W tej pracy naukowej Gurov A.E. udowodnił, że ASD naprawdę wygrywa raka i jest dobrze kompatybilny z chemią i radioterapią. Przedstawił dowody: wyniki badań krwi w różnych okresach leczenia, zdjęcia rentgenowskie, wyciągi z dokumentacji medycznej, opinie lekarzy.

Gurov A.E. Rozwinął teorię pól morfogenicznych, których istotą jest to, że informacja w żywych tkankach gromadzi się przez tysiące lat. U chorych ludzi informacje słabną, a nawet upadają. Działanie ASD polega na przywróceniu osłabionej informacji i harmonizacji stanu.

Recenzje leku ASD niektórych byłych pacjentów:

Dzień dobry wszystkim! Mam dużą rodzinę i wiele problemów. Kiedy mój pies był poważnie chory, weterynarze przewidzieli bolesną śmierć dla psa. Leiszmanioza, alergie, 70% wypadanie włosów, gnicie stawów, ślepota i tak dalej. Przez 3 tygodnie od 8 miesięcznego szczeniaka prawie nic nie zostało.

I tutaj jeden lekarz z ośrodka regionalnego zalecił ASD 2. Wbrew prognozom lekarzy pies przeżył. Piękny mężczyzna Ma 3 lata! Na przykładzie psa zacząłem oddawać ASD mojemu mężowi i dzieciom. Mąż ma usunięty woreczek żółciowy, zapalenie otrzewnej, najsurowszą dietę, zgagę, zażółcenie i osłabienie.

Peel ASD 2 miesiące: woda 50 ml. i ASD 1,5 ml. na czczo 30 minut przed posiłkiem, przerwa na 2 miesiące i kurs powtarzany. Rezultat nie był długi! Kwitnący mężczyzna w jego 47! W diecie nie ma potrzeby, rumieniec na policzkach SZUKASZ!

Syn ma 21 lat - jest niepełnosprawny od dzieciństwa z rozpoznaniem syringomielii (uraz rdzenia kręgowego z torbielami, utrata wrażliwości), nadciśnienie 2. stopnia. 2 razy w roku leżał w szpitalu, często upadał, poparzał, naciskał 190. W ten sam sposób wypił AST. Lekarze są w szoku! W maju tego roku odnotowano dramatyczną poprawę! Cysty kurczą się! Ciśnienie ustabilizowało się! Powoli przywracana jest wrażliwość (pryszcz na plecach nie może być wyciśnięty bez jęków :)) Chodzi bez laski!

DZIĘKUJĘ DOROGOV za jego lek! KRÓLESTWO JEGO NIEBIESKIE! DZIĘKI i MIKHAIL lekarzowi weterynarii za wskazówkę. Narkotyki zostały odrzucone. Nie ma potrzeby!

Uważam za swój obowiązek opowiedzieć o doświadczeniu leczenia ASD-2 i 3 przeze mnie i moich znajomych.

Na początek kilka lat temu moja matka zidentyfikowała raka skóry, który płacze i stale swędzi. Nie można było umyć i po prostu nie do zniesienia. Lekarze zareagowali bardzo okrutnie, powiedzieli, że w twoim wieku (73) wyzdrowienie i po prostu przygotowanie się na najgorsze nie było zbyt realistyczne. Ponadto były one badane przez kilku różnych lekarzy, w tym płatnych.

Mama zdecydowała się poszukać w Internecie! wskazówki i artykuły na ten temat i udałem się do ASD. Kupiłem obie frakcje (2 i 3), tydzień później poczułem lekką ulgę, ale swędzenie i moczenie trwały (choć nieco mniej). Pomimo swojego wieku postanowiła nie poddawać się i wierzyła w komentarze tych, którzy wyzdrowieli, że poszła do kliniki w Moskwie, gdzie lekarz specjalnie traktuje AST i przypisuje każdego indywidualnie.

Przywieźliśmy ją do tego lekarza, wyznaczyła dla niej indywidualny kurs. Sama mama nie mogła nawet uwierzyć do końca, gdy po 2 tygodniach wszystko zaczęło znikać na naszych oczach. Miesiąc później z największego owrzodzenia rany pozostał tylko ślad, aw tym momencie zaczęła rosnąć nowa różowa skóra.

Mama oczywiście powiedziała znajomym i przyjaciołom i mnie. Osobiście zatrzymałem ARD (i ból gardła) za pomocą SDA, który cierpiałem przez długi czas iw ciężkiej postaci, wziąłem kilka kursów antybiotyków, lekarze poddali się, odnosząc się do bardzo słabej odporności. A teraz 2-3 triki wystarczą na 1 kostkę, a całe zimno znika na szlaku. dzień Daję to samo mojemu mężowi, gdy zaczyna chorować.

Bliski przyjaciel wyleczonego wyprysku SDA i jej przyjaciel - rak piersi. Ich przyjaciel z innego miasta blokuje raka płuc.

Mieszkam za granicą, przywiozłem tutaj ASD (i to jest RPA!), Dałem przyjaciela, jej córka cierpi na łuszczycę, też bardzo pomogła. Teraz będzie leczyć zapalenie trzustki ASD.
Niski łuk od nas wszystkich!

Mam 50 lat. ASD-2 I ACCEPT Od 2004 r. Nie zaobserwowano żadnych skutków ubocznych, lek jest naprawdę wyjątkowy. Używam tego leku przez cały czas i osobiście sprawdzam siebie w leczeniu takich chorób jak PROFESJE, NECROSIS - BYŁO LECZONE PRZEZ 2,5 MIESIĘCY, ponieważ lek ten nie tylko zabija mikroby, ale także przywraca martwe komórki.

Terapia chemiczna zabija całe życie, a kiedy już ją wyznaczyłeś, oznacza to, że musisz iść, ale kiedy wrócisz do domu, natychmiast zacznij pić SDA. Dawkowanie jest wskazane w części dotyczącej tego, jak być leczonym tym lekiem, osobiście wziąłem się na start; 1 dzień 1 kropla 4 razy dziennie. 2 dni 2 krople 4 razy dziennie, i. td do 50 kropli i tylko tyle samo, aby zmniejszyć do 1 kropli. W dniu 10, to jest na 10 kroplach, coś w ciele może zachorować,

Miałem nerki przez trzy dni, ale co najważniejsze, nie przejmuj się i nie przestawaj go brać - wszystko zostanie przywrócone na swoje miejsce.

I nawet gdy tylko zaczniesz przyjmować lek, może zacząć się senność i wzrośnie apetyt, nie boisz się, to twoje ciało zaczyna się regenerować. Z czasem zmniejszy się twój apetyt, a twój sen się znormalizuje, nie musisz się martwić.

Naprawdę pomaga w zapaleniu gruczołu krokowego, piję go w środku i wykonuję wstrzyknięcie bez igły do ​​odbytnicy, po wykonaniu lewatywy (olej roślinny i AST: 30% AST / 70% olej - ból przez 5 minut jest straszny! Ale wtedy odchodzi). Nie wierz w to, ale z chronicznego etapu przeniosłem się do pierwszego. Super i tylko.

Moja babcia cierpiała na raka krwi i raka piersi. Został potraktowany przez frakcję ASD-2 i ASD-3. Byłem wtedy mały, by zrozumieć, co się dzieje i trzeźwo ocenić pozycję mojej babci. Ale nigdy nie zapomnę zapachu tego leku.

Życie pchnęło mnie ze sobą po raz drugi już w 1996 roku. Były mąż został wypisany z pracy, aby umrzeć z gruźlicą płuc, z powodu chemicznego uszkodzenia wątroby. Zdjęcia ultradźwiękowe mówiły o marskości wątroby. Lekarze dali mojemu mężowi co najwyżej 4-6 miesięcy.

Trzeba było gruntownie podjąć się tradycyjnej medycyny, urinoterapii, a wcześniej musiałem kopać w podręcznikach medycznych.

Podręczniki były w latach 50. i tutaj natknąłem się na nich na lek ASD! Mam nadzieję! Ten lek był w naszym kompleksie świń.

I zaczęli leczenie. Czyszczenie ciała moczem, przyjmowanie frakcji dawało tak wspaniały wynik, że cała wanna była w szoku! W szpitalu lekarz dosłownie wzbił się w czoło, kiedy po 5 miesiącach zobaczył, że jego pacjent jest rumiany, przystojny i żywy!

Byłem torturowany długo i ciężko, a wielu zgadzało się z poprawnością leczenia.

USG wątroby jest stanem normalnym, nie stwierdzono ubytków w płucach, zgodnie z wynikami zdjęć, analizy zostały zakończone - zdrowe.

ŹRÓDŁO: Tatiana Chernetska

Wyniki

  1. Nauczyliśmy się, jak przyjmować ASD 2 w leczeniu raka na podstawie zaleceń autora leku ASD 2 Dorogov Alexey Vlasovich.
  2. Dowiedzieliśmy się, że prace badawcze nad przygotowaniem ASD trwają, a akademik Gurov A.Ye wniósł wielki wkład.
  3. Zapoznaliśmy się z recenzjami na temat przygotowania ASD niektórych wcześniej chorych osób.
  4. Na podstawie przeglądów można zrozumieć, że wiele osób wie o ASD, chociaż ten lek jest wyciszony, a także, że przy odpowiedniej wytrwałości można wyleczyć nawet wytrwałość, raka i inne najpoważniejsze choroby za pomocą leku SDA.

W tym momencie żegnam się z tobą, przyjaciele! Następnym razem opowiem o metodach tradycyjnych uzdrowicieli, wygrywając raka.

Aby być kontynuowanym.

Aplikacja frakcji 2 Asd w 4 etapie testów onkologicznych

Istnieją legendy o tym przygotowaniu. Oficjalnie frakcja 2 ASD jest dozwolona tylko w medycynie weterynaryjnej. Istnieją jednak doniesienia, że ​​ten lek leczy ludzi i raka.

Według legendy frakcja 2 ASD pomogła wyleczyć matkę Berii. Ale musisz zrozumieć, że wiarygodność takich wiadomości jest bardzo trudna do udowodnienia.

Dlatego decydując się na leczenie za pomocą środków nie licencjonowanych przez Ministerstwo Zdrowia, bierzesz odpowiedzialność za swoje zdrowie (i swoje życie) tylko na siebie.

Frakcja ASD 2 przeciwko rakowi

Istnieją legendy o tym przygotowaniu. Oficjalne zatwierdzenie frakcji 2 ASD otrzymanej tylko w medycynie weterynaryjnej. Jednak świat jest pełen wiadomości o skuteczności tego leku w leczeniu raka i ludzi. Według jednej z legend, których autentyczność nie jest niczego wspierana, frakcja 2 została wyleczona przez matkę Berii przy pomocy ASD.

Dlatego podejmując decyzję o uzdrowieniu za pomocą środków, dla których nie wydano licencji Ministerstwa Zdrowia, bierzesz odpowiedzialność za swoje życie tylko na siebie, chyba że oczywiście jesteś Berią.

Zainteresowanie systemem przeciwnowotworowym frakcji 2 przeciwko rakowi ostatnio wzrosło, głównie z powodu rozpowszechnienia tego tematu w prasie.

Argumentuje się, że ASD znacznie zwiększa odporność, jest cenną własnością w walce z rakiem.

Leczenie raka

Sam preparat został opracowany w 1947 r. W laboratorium Ogólnounijnego Instytutu Eksperymentalnej Medycyny Weterynaryjnej (VIEV), gdzie jako surowiec zastosowano tkankę żab poddaną termicznej sublimacji z kondensacją cieczy. W tej formie sublimacja tłuszczów, białek, węglowodanów, kwasów nukleinowych - rozkłada się na tworzenie składników o niskiej masie cząsteczkowej.

Otrzymany preparat miał działanie antyseptyczne, stymulujące, gojące rany. Został ochrzczony przez ASD (antyseptyczny stymulator Dorogowa).

Następnie żaby zostały zastąpione mączką mięsno-kostną, ale jej właściwości nie uległy pogorszeniu, ponieważ efekt wysokich temperatur eliminuje informacje o rodzaju organizmu, który jest surowcem.

Produkcja leków przeciwnowotworowych do leczenia raka

We współczesnych warunkach płyny ASD są wytwarzane przy użyciu specjalnej technologii z tkanek zwierząt długowiecznych. Frakcja 2 ASD, jest płynem w kolorze herbaty o bardzo specyficznym zapachu. Jest używany zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie.

Naukowcy uważają, że frakcja 2 ASD przeciwko rakowi ma wyraźne działanie antybakteryjne, podczas gdy jest silnym adaptogenem, to znaczy łatwo przechodzi przez bariery tkankowe, ponieważ jego struktura jest podobna do struktury żywej komórki i nie jest przez nią odrzucana. Dlatego nie ma skutków ubocznych, nie ma negatywnego wpływu na płód w łonie matki. ASD nie tylko wspiera koordynującą rolę obwodowego układu nerwowego, ale także zapewnia niezbędne tło hormonalne. Bierze udział we wszystkich procesach metabolicznych, przejawia się w postaci modulatora układu odpornościowego organizmu. Przywrócenie normalnego stosunku komórek, które regulują różne procesy niezbędne dla organizmu, zapewnia normalne funkcjonowanie wszystkich narządów i układów. ASD nie działa na pewien drobnoustrój, lecz na całe ciało ludzkie, które z powodu działania samego leku niszczy ten drobnoustrój, wzbogacony o otrzymane siły i materiał.

Wady

Wadą tego, dla kogoś, być może, i określenie - silny zapach mdłości.

Uzależnienie od leku nie jest zarejestrowane.

W leczeniu ASD konieczne jest przyjmowanie dużej ilości płynu (2-3 litry dziennie) - w celu usunięcia toksyn i żużli z organizmu. Nie jest wymagana specjalna dieta w leczeniu farmakologicznym, przedawkowanie również nie jest straszne.

„Za” leczenie raka płuc, żołądka

Idealnie uleczalna za pomocą frakcji 2 ASD, przedrakowych postaci choroby. Jednocześnie stosuje się ogólne dawkowanie i schemat, kompresy nakłada się na guzy zewnętrzne.

Wiek pacjenta, lokalizacja guza i charakter zmian nowotworowych mają podstawowe znaczenie w leczeniu raka. ASD F-2 raczej szybko zatrzymuje przebieg choroby i łagodzi ból. W zaawansowanych stadiach raka nie stosuje się całkowitej dawki, ale do pięciu mililitrów ASD na sto mililitrów wody dwa razy dziennie. Wszystkie te działania odbywają się tylko za zgodą i pod nadzorem lekarza.

Intensywne leczenie raka

Intensywna metoda leczenia raka za pomocą ASD jest wykonywana według progresywnego schematu (cztery razy dziennie), w którym dawki przyjmowanego leku są stopniowo zwiększane.

Weź 800, 1200, 1600, 2000 godzin dziennie. Dawki rosną co pięć dni. Pierwsze pięć dni - pięć kropli, druga - dziesięć, trzecia - dwadzieścia, itd., Aż osiągniesz dawkę pięćdziesięciu kropli. Potem weź pięćdziesiąt kropli do wyzdrowienia.

Oszczędne leczenie raka za pomocą ASD

Pierwszego dnia (na przykład w poniedziałek) rano przez 30 minut. Przed posiłkami 30-40 mililitrów śpiącej herbaty wlewa się do kubka i trzy krople ASD F-2 kapią.

Wtorek - pięć kropli, w środę - siedem, w czwartek - dziewięć, w piątek - jedenaście, w sobotę - trzynaście, niedziela to dzień odpoczynku i analizy twoich uczuć.

Drugi, trzeci i czwarty poświęcony jest również zażywaniu leku w ten sam sposób. Potem przerwa na tydzień. Po przerwie przyjmowanie ASD rozpoczyna się ponownie w ten sam sposób, ale nie zaczyna się od trzech, ale od pięciu kropli ASD, dodając dwie krople dziennie. Jest leczony przez miesiąc (cztery tygodnie), potem znowu tygodniowy odpoczynek i cały kurs się powtarza.

Pamiętaj, aby monitorować zdrowie, jakiekolwiek pogorszenie stanu zdrowia - sygnał do zaprzestania używania leku.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - przyjazna strona dla nas jest inny artykuł Mam nadzieję, że te informacje pomogą komuś!

Wysłany przez: mk727 w dniu 08/30/2009

# 1 Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
30.08.2009

Kto wziął ten lek, podziel się doświadczeniem przyjęcia. Dawkowanie, skutki uboczne, schemat przyjmowania ASD. Z góry dziękuję.

# 2 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
30.08.2009

Dawkowanie standardowe: Rozcieńczyć 15-30 kropli ASD-2 w 50-100 ml zimnej przegotowanej wody lub herbaty. Pij na czczo 20-40 minut przed posiłkiem 2 razy dziennie.

Reżim 5 dni na picie, 3 dni przerwy, 5 dni na picie, 3 dni przerwy. I znowu, 5 dni do picia i miesięczna przerwa. I znowu, i tak dalej, aż do całkowitego wyleczenia. Ale podczas odbioru, aby monitorować samopoczucie. I pij dużo płynów. Muszę powiedzieć, że to obrzydliwe, a zapach jest gorszy.

Wziąłem ASD-2 z mięśniaków, także oblanych. Był mięśniak, a teraz nie.

# 3 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
10/15/2009

Słyszałem wiele dobrych rzeczy na temat ASD-2, ale naprawdę nie znam ludzi, którzy zostaną wyleczeni! Tylko pozorne fakty, rozmowa z lekarzami, są przeciwni samoleczeniu! Mówią, że możesz użyć SDA, ale tylko jeśli jest to ostatnia szansa, ponieważ reakcja może być inna! Nie wiem co robić!

# 4 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
02.11.2009

Pomóż mi w tym pytaniu - jak liczyć krople SDA? Używasz strzykawki lub pipety?

Jeśli lek jest niestabilny, to kiedy prokapyvanii straciło swoje właściwości?

# 5 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.07.2009

ASD-2 lepiej wybierać za pomocą strzykawki, 1 kostka = 30 kropli. Po kontakcie z powietrzem niektóre właściwości zostają utracone.

Przyjmuję ASD-2 przez pół roku (5 dni przyjmowania, 3 dni - przerwa), nie było żadnych skutków ubocznych, zauważalne są ulepszenia.

# 6 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/17/2010

Cześć Od lutego 2009 roku u mojej matki zdiagnozowano raka piersi (komórki T4H2M2 1U St. 2). Miała guzek w lewej piersi z orzecha włoskiego, 7 razy została przebita, analiza pokazuje komórki tłuszczowe, przeszła już 70 promieniowania terapie i 4 dawki szokowe chemioterapii, w momencie pogorszenia się stanu, poczernienia klatki piersiowej, powstawania pęcherzy, okolicy pachowej i podcięcia, lewe ramię puchło jak balon - wodobrzusze, na obojczyku pojawił się mały guz - był miękki, a teraz twardy i przechodzi w szyję. Lekarze odmawiają wykonania operacji, twierdzą, że nie wiedzą, co to jest, leczą tylko raka, gdy po raz pierwszy spotykają tego typu raka w swojej praktyce. Nic nie pomaga, a ona ma już nową guzek w prawej piersi, otrzymała już 22 wiązki na prawej piersi. Teraz, po przeczytaniu HLS, matka zaczęła pić z szokowymi dawkami ASD-2, podczas gdy ona czuje poprawę na prawej piersi. Kto może stwierdzić, czy w tej sytuacji istnieje nadzieja na pełne wyzdrowienie?

# 7 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/17/2010

Cześć Czy ktoś wie, czy możliwe jest przyjmowanie suplementów diety z Vision wraz z ASD-2 na raka piersi w 4 etapach? Kto wie, proszę, odpowiedz.

# 8 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
13.03.2010

Frakcja ASD-2 wyleczyła ciężkie swędzenie z drapaniem do krwi. Nie ustalono diagnozy. Brałem doustnie rano na pusty żołądek 30 minut przed posiłkiem 1 raz dziennie, 1 ml. w wodzie 20-30 ml. i utknął z miodem. Wypił 1,5 miesiąca zgodnie z planem 5 dni wypił, 1 dzień przerwy.

# 9 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
11.04.2010

Cześć Pomóż proszę, kto może! Moja babcia ma 81 lat, cierpi na raka jajnika od ponad 7 lat, podczas gdy ona nadal ma wodobrzusze, ludzie nazywają się też puchliną... Moja matka i ja wspieraliśmy ją na wiele sposobów przez te wszystkie lata, piliśmy różne nalewki, zamówiliśmy zioła z brzegu morza. Przez około rok nie używamy żadnych środków, ale przez ostatnie 3 dni babcia czuła się gorzej... Jeśli ktokolwiek z was miał podobną sytuację, proszę poinformować, jakie przepisy na nalewki lub coś innego, na przykład, metoda Szewczenki może pomóc komuś lub co... I czy Frakcja ASD-2 może pomóc w takiej chorobie. Z góry dziękuję!

# 10 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
16.04.2010

Dzień dobry, dwa dni temu, mojej mamie zdiagnozowano guz głowy trzustki z przerzutami do wątroby... Sam jestem ze świata medycyny oficjalnej (mam najwyższą medycynę), a ona jest już bezsilna. Pomóż radzie, powiedziałem mamie wszystko, a ona jest gotowa walczyć o swoje życie w dowolny sposób... Byłbym bardzo wdzięczny za radę.

# 11 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.20.2010

Przewlekłe zapalenie oskrzeli frakcji ASD-2 i przedrakowe wrzody żołądka

# 12 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
07.20.2010

Wyleczone przedrakowe wrzody żołądka

# 13 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
11.28.2010

Może nie do końca temat. Byłem chory przez półtora miesiąca i teraz mój kciuk na prawej nodze wciąż boli. Prawdopodobnie, siniaki paznokci, mimo że wciąż parowałem i przecinałem gwóźdź, prawy róg mojego palca nadal boli. Niestety, nie mogłem na nim umieścić banku, ale dawno już by go nie było. Co po prostu nie przyczepiłem do palca! I smoła, aloes i Kalanchoe oraz różne inne maści i leki. Postanowiłem spróbować ASD. Kupiłem bańkę z ASD-2. Zanim przeszukałem trochę informacje w Internecie, dowiedziałem się, że można z nich korzystać zewnętrznie. Mokra wata wykonana z bandaża. Było bardzo ciasno, nawet drgało, ale po pół godzinie wszystko ucichło i zostawiłem je do rana. Rano wydawało się, że nastąpiła poprawa. Ponownie włożyłem noc. W rezultacie na moim miejscu pojawiło się naturalne oparzenie - pęcherz, a potem skóra odpadła. Okazuje się, że jest to prawie czysty alkaliów, pH = 9. Dlatego jest tak palący. Musi być zmieszany z masłem. Dzisiaj będę kontynuować eksperyment i zastosować maść, a nie czysty SDA.

Będę udostępniać linki w Internecie, gdzie są informacje o ASD, a nawet schemat odbioru, dziś spojrzałem i znalazłem to, co znalazłem:

# 14 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
12.15.2010

Proszę o pomoc! U mojej teściowej zdiagnozowano raka głowy trzustki, przerzuty do wątroby i kręgosłup. Teraz ma wysoką bilirubinę - 189. Bierze tylko leczenie objawowe w celu zmniejszenia bilirubiny - fenobarbital, wobenzym, niezbędny, Kars. Może ktoś wie, jak zmniejszyć bilirubinę, aby kontynuować leczenie dalej.

# 15 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
29.12.2010

Czytałem w posłańcu, że mężczyzna został wypisany do domu, aby umrzeć, i zaczął pić SDA, A W ciągu 3 LAT USUNIĘTO NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ Kiedy piłem, nie było to napisane, sam widziałem 3 kostki latem 2 razy dziennie, próbowałem radzić sobie z rakiem piersi bez lekarzy. Ale mimo to poszła do szpitala, przeszła operację, 6 chemikaliów, kiedy ostatnia chemia się skończy, zacznę pić ponownie w celu zapobiegania.

# 16 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
29.12.2010

o wątrobie - każdego ranka wlewam 1 łyżeczkę siemienia lnianego, piję wywar z owsa, mój przyjaciel powiedział, że jej matka wyleczyła wątrobę w ten sposób: wlać świeży koński obornik wodą, nalegać i pić, nie zna proporcji, ale wątroba całkowicie się wyleczyła. Jest to jedyny ludzki organ, który może całkowicie odzyskać.

# 17 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/14/2011

Czy mogę używać ASD2 z nalewką Veleska z guzem mózgu? Nalewka na wodę.

# 18 Re: Fraction ASD-2

Data rejestracji:
01.22.2011

Konieczne jest wiedzieć na pewno, czy jest to guz czy kalus na pęknięcia czaszki, a jeśli tak, to… łatwo jest go rozpuścić za pomocą odpornych na spriton roślin alokaziya!

# 19 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
01/14/2011

To jest guz pnia mózgu.

# 20 Re: Frakcja ASD-2

Data rejestracji:
25.01.2011

Spróbuj się skontaktować]]> tutaj]]>, na tej stronie wielu otrzymało odpowiedzi na swoje pytania.

Temat przeczytany:

Aby utworzyć wiadomości, musisz się zalogować

Problem raka jest obecnie priorytetem. Śmiertelność z powodu tej choroby jest na drugim miejscu po chorobach układu krążenia. Wiele instytutów i naukowców zajmuje się poszukiwaniem leków, aby pozbyć się tej strasznej choroby. Przynosi to pewne korzyści: liczba zmarłych jest znacząco zmniejszana każdego roku: identyfikowane są czynniki ryzyka, przeprowadzane są badania profilaktyczne populacji. Nie znaleziono jednak żadnego panaceum na tę chorobę. Ale dobrze zapomniany stary wciąż pomaga w niektórych przypadkach. Wśród skutecznych metod radzenia sobie ze złośliwymi uszkodzeniami tkanek i narządów ciała wielu lekarzy stosuje system antydopingowy (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii i innych poważnych chorobach wykazuje dobry efekt terapeutyczny.

Czym jest ASD?

ASD jest antyseptycznym stymulantem - lekiem wymyślonym przez A.V. Dorogovym w latach 1947-48 w laboratorium weterynaryjnej ochrony chemicznej. Naukowiec badał wpływ sorbentów w organizmie w przypadku zatrucia. Odkrył, że substancje wychwycone przez spaloną tkankę zwierzęcą, w szczególności żaby, mają pewne interesujące nowe właściwości. Po licznych eksperymentach i aprobatach lek zaczął być aktywnie stosowany u pacjentów z nie gojącymi się ranami, owrzodzeniami troficznymi, przewlekłymi chorobami zapalnymi, zapaleniem szpiku i gruźlicą.

Historia wynalazku

Frakcja ASD-2 w leczeniu raka stała się panaceum na tę poważną chorobę: wiele osób przezwyciężyło proces onkologiczny, w szczególności matkę Berii, która miała raka macicy z przerzutami do płuc i wątroby. Potem, z nieznanych powodów, nastąpiły prześladowania naukowca i tajemnicza śmierć. Wynika to z faktu, że wynalazek nie należy do lekarza, ale do zwykłego lekarza weterynarii, który szkolił profesorów medycyny. Rozwój się nie zatrzymał, trwają obecnie. Opatentowana frakcja ASD-3 do użytku zewnętrznego przez pacjentów z różnymi zmianami skórnymi. ASD (frakcja 2) przeciwko rakowi nie jest jeszcze masowo stosowana, ale zyskała uznanie weterynarzy, jest dozwolona i szeroko stosowana w leczeniu zwierząt.

Jego główną cechą jest pozytywny wpływ na układ odpornościowy i normalizacja wszystkich procesów na poziomie komórkowym, wpływając nie tylko na poszczególne mikroorganizmy i tkanki, ale także na cały organizm jako całość. Główną przyczyną różnych chorób jest stres. Jednakże siły ochronne i regenerujące ludzkiego ciała nie są w pełni wykorzystywane w bolesnych warunkach. Dlatego głównym celem SDA jest obudzenie tych sił wyzdrowienia i samodzielne pokonanie choroby.

Działanie ASD (frakcja 2)

Stymulator antyseptyczny Dorogova - tak określa się ASD-2. Zastosowanie u ludzi tłumaczy się wieloma pozytywnymi efektami stymulatora biogennego. Po pierwsze, jest to wyraźny adaptogen, czyli lek, który zwiększa odporność tkanek ciała na różne niekorzystne skutki, zwłaszcza na czynniki stresowe. Lek o podobnej strukturze z żywymi komórkami łatwo przenika do każdej komórki różnych tkanek i nie powoduje reakcji odrzucenia. Nie ma skutków ubocznych i nie wpływa na płód, chociaż łatwo przenika przez barierę krew-mózg. Po zastosowaniu przywracane są hormony i aktywowane są funkcje obwodowego układu nerwowego.

Ponadto SDA wpływa na metabolizm, ma właściwości immunomodulujące. Jeśli ten lek jest stosowany przez długi czas, przywracane są wzajemne relacje komórek narządów i tkanek oraz zapewniona jest precyzyjna i rytmiczna praca różnych narządów i układów. Tak więc samo ciało zmaga się z różnymi procesami patologicznymi i przywraca jego funkcje. W podręcznikach medycyny tradycyjnej i Internecie można znaleźć sporo artykułów na temat „Lek ASD-2, aplikacja dla ludzi”. Instrukcje użycia pomogą w odpowiednim wyborze pożądanej dawki i sposobu użycia.

Zalety i wady leku

Lek ASD (frakcja 2) jest całkowicie nieszkodliwy i nietoksyczny. Lek jest dobrze tolerowany. Musi być przyjmowany przez dłuższy czas, nie występują objawy akumulacji i zatrucia. Tradycyjna medycyna radzi połączyć stosowanie ASD (frakcja 2) z użyciem silnych nalewek: cykuty, glistnika, akonitu.

Jedną z głównych wad tego środka jest silny nieprzyjemny zapach. Próbowano wyeliminować tę właściwość, ale wszystkie użyteczne właściwości ASD-2 zostały utracone. Zastosowanie dla osób cierpiących na raka pomaga jednak przedłużyć życie ludzkie. Dlatego zapach w tych przypadkach nie odgrywa istotnej roli.

Leczenie zwierząt

Lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych i jest bardzo poszukiwany w leczeniu i zapobieganiu chorobom wszystkich zwierząt. Dobre wyniki odnotowano w leczeniu chorób narządów oddechowych, układu trawiennego, narządów moczowych i skóry, a także odzyskiwania osłabionych zwierząt za pomocą leku ASD (frakcja 2). Wykorzystanie w onkologii u zwierząt (a także u naszych zwierząt domowych cierpi na te choroby) daje doskonałe wyniki. Opinie lekarzy weterynarii na temat tego leku wskazują na poprawę ogólnego stanu zwierząt z procesami złośliwymi.

Terapia nowotworowa

Istnieje wiele przypadków wyleczenia frakcji choroby ASD. Leczenie raka (onkologia) tym lekiem jest niezwykle skuteczne. Antyseptyczny środek pobudzający Dorogowa znalazł szerokie zastosowanie w leczeniu:

• procesy nowotworowe różnych narządów;

• białaczka i limfogranulomatoza;

• włókniaki lub gruczolaki gruczołów mlecznych, gruczoł krokowy;

• polipowatość żołądka i jelit;

• torbielowate nerki, wątroba.

W tych chorobach, jak również w chorobach zakaźnych, pacjenci stosują ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii nie jest jedynym wskazaniem. Lek dobrze pomógł w okresie powojennym w leczeniu gruźlicy, chorób przenoszonych drogą płciową: rzęsistkowicy, chlamydii.

ASD-2: użyj dla ludzi

Instrukcja zawiera inne wskazania do stosowania leku przez ludzi:

• ciężkie zapalenie płuc, zapalenie opłucnej;

• otyłość i wiele innych.

To nie jest pełna lista wszystkich patologii, z którymi walczy lek.

Jak używać leku?

Aby zastosować ten lek, wielu naukowców opracowało własne wskazówki i tajemnice. ASD, frakcja 2 (onkologia, różne choroby zakaźne, choroby układu odpornościowego ustępują pod wpływem leku) będzie skuteczna, jeśli weźmiesz lek prawidłowo, ponieważ działa on w minimalnych dawkach. Tylko prawidłowy odbiór i przestrzeganie warunków doprowadzi do leczenia.

Aktywność leku zmniejsza się przez kontakt z powietrzem, więc po wstrząśnięciu fiolką należy szybko przyjąć lek za pomocą strzykawki bez otwierania fiolki. Można to zrobić poprzez nakłucie gumowego korka i wpisanie wymaganej ilości. Lek należy rozcieńczyć w chłodnej przegotowanej wodzie.

Jak już wspomniano, ASD (frakcja 2) ma nieprzyjemny zapach, więc trzeba go pić. W tym celu konieczne jest wzięcie głębokiego oddechu, ostry wydech i wstrzymanie oddechu, szybkie wypicie roztworu. Możesz zamknąć oczy. Po wypiciu leku musisz wziąć kilka oddechów przez nos i wydechy przez usta. ASD (frakcja 2) w wentylowanym pomieszczeniu lub nawet na ulicy jest łatwiejszy do picia.

Zbadaliśmy normy i dawki, przy których uzyskano najlepszy wynik stosowania leku ASD (frakcja 2). Onkologia jest leczona, jeśli pijesz roztwór rano 30-40 minut przed posiłkiem i wieczorem 2-3 godziny po obiedzie. Właściwe przyjęcie i przestrzeganie terminów doprowadzi do wyleczenia.

Załóżmy, że ASD-2 zagęszcza krew. Dlatego konieczne jest codzienne picie kwaśnych soków, jedzenie cytryny lub połowę pigułki aspiryny lub Cardiomagnylu. Zwolennikom leku ASD (frakcja 2) zaleca się picie dużej ilości płynów - do 2 litrów dziennie - w celu usunięcia różnych toksycznych i szkodliwych substancji z organizmu.

Leczenie raka

Opracowano metody i dawki leku ASD (frakcja 2). Zastosowanie w onkologii zapewnia intensywny kurs ze zwiększeniem objętości leku. Stosuj 4 razy dziennie co 4 godziny: pierwsze 5 dni - 5 kropli, drugie 5 dni - 10, trzecie 5 dni - 15, a więc dodając 5 kropli, aż do osiągnięcia dawki 50 kropli. Następnie weź 50 kropli do całkowitego wyleczenia.

W celu delikatnego spożycia, 30 kropli wody dodaje się do 30-40 ml wody lub zimnej herbaty pierwszego dnia, 5 kropli w drugim dniu, 7 w trzecim, 9 w czwartym, 11 w piątym, 13 w piątym i przerwę w siódmym.

W drugim, trzecim i czwartym tygodniu przyjmować to samo, w tej samej dawce. Potem - przerwa tygodniowa. Następny kurs rozpoczyna się pięcioma kroplami, stopniowo dodając 2 krople dziennie, tak jak w pierwszym tygodniu. Potrzebuję również przerwy po miesiącu przyjęcia.

Przyjmowanie leku nie powinno powodować pogorszenia samopoczucia. Jeśli tak się stanie, należy przestać go używać.

Recenzje

Czy lek został wynaleziony ponad pół wieku temu przez A.P. Drogi, panaceum na chorobę? Możesz rozmawiać o nim bez końca i bez końca, omówić wady i zalety. Ale nic nie może być bardziej przekonujące niż opinie prawdziwych ludzi, którzy doświadczyli efektu frakcji SDA-2. Próbowaliśmy zebrać dla Ciebie najbardziej wymowne i wymowne z nich. O zastosowaniu antyseptycznego stymulatora Dorogova w leczeniu różnych chorób wskazują osoby, którym lek pomógł przezwyciężyć dolegliwości.

Marina Nikolaevna, 57 lat. Chcę porozmawiać o ich wynikach leczenia lekiem ASD 2 bielactwo. Kto stoi w obliczu tej choroby, wie, że jest ona prawie nieuleczalna. Od 20 lat cierpię na tę chorobę i wszystko zaczęło się po wstrząsie życia. Tam, gdzie nie tylko byłem leczony, a tym, czego nie smarowałem, wszystkie te leki niewiele pomagają.

Córka znalazła w Internecie informacje, że bielactwo jest skutecznie leczone przez ASD. Nie mam nic do stracenia, postanowiłem pójść do apteki weterynaryjnej i kupić lekarstwo. Kiedyś zwierzęta pomagają, dlaczego ludzie nie mogą. Połączone spożycie i smarowanie miejsc zewnętrznych. Wewnątrz 20 kropli 2 razy dziennie, piła 5 dni, przerwa 2 dni. Zewnętrznie smarowane plamy i wykonane balsamy w rozcieńczonej formie 1 do 1. Impregnowane kawałki gazy i umieścić na 15-20 minut 1-2 razy dziennie, jak to było.

Po 2 miesiącach plamy nie zmniejszyły się, ale nie wzrosły. Stały się zauważalnie ciemniejsze. Ale ciśnienie ustabilizowało się, częste bóle żołądka przestały mnie dręczyć, a ja nie zachorowałem w szczytowym momencie epidemii grypy. Myślę, że leczenie profilaktyczne powinno być kontynuowane.

Igor D., 47 lat. Mam 2 problemy zdrowotne - żylaki, a ostatnio hemoroidy. Pracuję jako kierowca ciężarówki, zrozumieją moi koledzy. Moja żona dosłownie zmusiła mnie do rozpoczęcia kursu ASD. Dla siebie wybrałem użycie świec, jest to wygodne - nie trzeba przejmować się kroplami i odliczać czas przed jedzeniem. Po 3 dniach hemoroidy przestały dręczyć. Połóż świece w nocy przed snem. W tych świecach występuje ASD-2. Nie odczułem żadnego szczególnego dyskomfortu. A ulepszenia są oczywiste.

Natalia, 31 lat. Często cierpiał z powodu pleśniawki. Ale do pewnego momentu. Przyjaciel radził, aby spróbować traktować ASD drugiej frakcji. Sprzedaż leku tylko w aptekach weterynaryjnych jest niedroga. Wziął 10 kropli kompozycji, rozcieńczonej w ćwierć szklance ochłodzonej przegotowanej wody, trzy razy dziennie. Oprócz spożycia podważył roztwór tego samego leku. Przygotowanie roztworu w następujący sposób: 30 kropli ASD zmieszano z pół szklanki wody. Strzykawka dwa razy dziennie. Wynik bardzo mnie zaskoczył. Wyładowanie i swędzenie zniknęły po około tygodniu. Dwa tygodnie leczenia wystarczyły, aby pozbyć się nieprzyjemnych owrzodzeń. Minęły dwa lata, choroba nigdy się nie ujawniła. Bardzo skuteczny lek. Z zapachem zrezygnował.

Pavel, 29 lat. Były hemoroidy. Połóż świece, ale nie przyniosły one wiele rezultatów. Potem postanowiłem przeczytać, co ludzie traktują. Na jednym z forów pojawiło się wiele pozytywnych opinii na temat leczenia hemoroidów ASD-2. Następnego dnia kupiłem i zacząłem leczenie. Raz dziennie przyjmowałem doustnie 15 kropli leku (wcześniej rozcieńczonego przegotowaną wodą - 50 ml). Co pięć dni robił sobie przerwę na trzy dni. Wraz ze spożyciem zużyte nawadnianie 1% roztwór drugiej frakcji. Po półtora tygodnia nie było śladu choroby. Objawy ustąpiły, a ogólny stan i dobre samopoczucie uległy poprawie. Bardzo dobre narzędzie, a co najważniejsze niedrogie.

Katerina, 26 lat. Już dwa razy leczono z pomocą opryszczki ASD 2. Leczenie w obu przypadkach zakończyło się powodzeniem. Medycyna została mi doradzona przez mamę. Jest lekarzem, ale teraz jest na emeryturze. Wzięła lek do środka i nasmarowała zaatakowany obszar drugą frakcją. Oto schemat leczenia: pierwszy dzień - 5 kropli rano, dziesięć wieczorem, 10 rano i 15 wieczorem, dlatego należy osiągnąć dawkę 1 ml - 35 к. Następna przerwa - jeden dzień. Następnie należy wziąć 1 ml leku raz dziennie (sześć dni), a następnie jednodniową przerwę. Narzędzie nie może być brane w czystej postaci, należy rozcieńczyć wodą. Zmieszałem z 50 ml. Czas trwania kursu - 90 dni. Bardzo ważne jest, aby przejść przez to całkowicie i nie przerywać po zniknięciu manifestacji. Ponadto smarowałem dotknięty obszar ułamkiem. Bardzo silny lek. Okresowo pij w celu zapobiegania.

Anna, 51 lat. Pięć lat cierpi na żylaki. Straszna rana, która nie żyje normalnie. Moja córka poradziła sobie, biorąc ją razem z przepisanym lekiem ASD-2. Powiedziała to za lek i jak pić. Użyłem 2 kropli produktu, zmieszanego z pół szklanki wody, trzy razy dziennie. Pięć dni nie zajęło trzech. Po miesiącu podawania stan znacznie się poprawił, żyły stały się mniej zauważalne, a obrzęk zmniejszył się. Bardzo dobre narzędzie. Nadal jednak piję, spadając kroplami dziennie, w celu zapobiegania.

Ignat, 33 lata. Z pomocą ASD-2 wyleczyłem grzyba paznokci. Przepis wyuczony w magazynie. Wymieszałem kilka kropli leku ze 100 ml wody i piłem raz dziennie przez pięć dni, a następnie zrobiłem trzy dni przerwy. Posmaruj paznokcie trzeciej frakcji (zmieszanej z olejem w proporcji 1:20). Po dwóch tygodniach leczenia wynik był widoczny, a po miesiącu ból całkowicie zniknął. Bardzo dobry lek.

Svetlana A, 29 lat. Chcę zalecić podlewanie 1% roztworem ASD dziewczętom, które cierpią z powodu pleśniawki i erozji szyjki macicy. Ci dwaj przeciwnicy nadążają.

Po pierwszym biczowaniu moje odczucia były ciepłe w środku, lekkie pieczenie, które szybko minęło. Przerwany i nieprzyjemny zapach jak zwykle z pleśniawką. Po 10 dniach poszedł sprawdzić, lekarz powiedział, że erozja jest opóźniona, kolor zmienił się z jasnego szkarłatu na jasnoróżowy. Proces regeneracji był zauważalny. Po 3 dniach przerwy leczenie będzie kontynuowane przez kolejne 10 dni. I zapomniałem o drozdach i myśleniu.

Dmitry, 41 lat. Dwa miesiące temu zostałem ugryziony przez psa. Rana nie goiła się przez długi czas, a proces się pogorszył. Leki, które przepisał lekarz, i opatrunki niewiele pomogły. Wtedy dowiedziałem się o ASD. Poszedłem tam na forum i przeczytałem, że ludzie traktują je na różne choroby, w tym ropne, nie gojące się rany. Użyłem 20% wodnego roztworu ASD-2, najpierw potraktowałem nim powierzchnię rany, a następnie nałożyłem opatrunek nasączony tym samym roztworem. Opatrunek był zmieniany dwa razy dziennie. Dosłownie trzy tygodnie później rana zaczęła się goić, ropa już się nie wyróżniała i zaczęła powoli się zaciskać. Półtora miesiąca później z rany pozostała niewielka blizna.

Andrei Semenovich, 62 lata. Był leczony przy pomocy schematu ASD 5 dni przyjęcia, 3 przerwy. Wziął 1 kostkę z wodą 1 raz dziennie przed snem. Pozbyłem się dysbakteriozy jelitowej, którą miałem po kuracji antybiotykowej. Tak, zapach jest nieprzyjemny. Ale zapach, który wydychał moje jelita, był o wiele bardziej nieprzyjemny. Dosłownie drugiego dnia, mój obrzęk zniknął, przestali torturować pęknięcia, krzesło wróciło do normy. Dziękuję towarzyszu, który doradził mi takie leczenie.

Wasilij, 35 lat. Zarabiamy wszystkie nasze owrzodzenia od lat i chcemy szybko się ich pozbyć za pomocą magicznej pigułki. Kiedy zalecono mi leczenie zapalenia żołądka za pomocą leku ASD, po prostu się roześmiałem. Ale po pierwszej dawce poczułem, że zmiany zachodzą w moim żołądku - waga, pieczenie i tępy ból zniknęły. Ważne jest, aby przyjmować lek na pusty żołądek. Po pół godzinie nie chciałem jeść, było tylko pragnienie, piłem wodę. Myślę. że od jego wiernego towarzysza nieżyt żołądka prędzej czy później się go pozbędę. Przyjmuję 1 kostkę z wodą 1 raz dziennie. Do tej pory tylko 5 dni leczenia. Zapach nie jest dla mnie problemem, gorsze zapachy :)

Alina B. Demodekoz wyleczyła się z pomocą ASD. Kupiłem drugą frakcję, wytarłem twarz po umyciu mydłem i zrobiłem balsamy. Napój nie odważył się natychmiast. Trochę żądło, ale jest do zniesienia. Stał się bardzo napięty, wysycha. Konieczne jest rozcieńczenie wodą. Na początku wydawało się gorzej. Trądzik lekko opuchnięty, zaczął się wylewać, ale leczenie trwało. Wtedy zdałem sobie sprawę, że muszę zaznaczyć więcej i wydalić z wnętrza. Obezwładniła się. Zacząłem brać kroplę po kropli, bojąc się odruchu odruchowego. Teraz biorę 20 kropli 1 raz dziennie. Najważniejsze to nie oddychać podczas odbioru i szybko pić wodę. Najpierw uprawiam go w małym kieliszku, a następnie szybko zmywa go szklanką wody. Skóra na twarzy jest nadal lekko wyboista, ale nie zapalna. Upadające brwi odrastają, powieki nie są już łuszczące się.

Svetlana P. Z pomocą SDA 2 wyleczył dziecko, aby pozbawić dziecko kości. Najpierw nastąpiło otarcie, potem najwyraźniej została zarażona grzybem. Maści Ihtiolka i Vishnevsky nie pomogły. I wyleczyli to w ten sposób: najpierw wyczyścili centrum nadtlenkiem, a następnie posmarowali go jodem w miejscu, a plama sama pokryła go tamponem wyciekającym z ASD drugiej frakcji (1 łyżka stołowa 1 łyżki przegotowanej wody) i pribintovyvaly. Wyleczony w 7 dni.

Masza, 18 lat. Podniosłem grzyba paznokci, nawet nie wiem, gdzie i kiedy. Przyjaciel doradził ASD -3. Ale w naszym vetaptek był tylko ASD-2. Traktowano to w następujący sposób: po pierwsze, odparowała stopę wodą z napojem, następnie pocięła jak najwięcej i wyczyściła paznokieć. Był bardzo złuszczony, gdy wentylator się otworzył. Konieczne jest, aby nie żałować pozbycia się wszystkich płatków. Potem wytarła paznokieć wacikiem z nadtlenkiem i wysuszyła go suszarką do włosów, aby nie było płynu. Nałożyłem na paznokieć tampon z waty nasączonej ASD-2 w czystej postaci, zabandażowałem go, a następnie skarpety. A więc w nocy wykonałem tę procedurę 5 razy. Proces stratyfikacji zatrzymał się i stopniowo nie krucha płyta odcięła się, gdy paznokieć urósł. Teraz wszystko jest w porządku. Nieprzyjemny zapach i możesz cierpieć.

Drodzy nasi czytelnicy. Jeśli masz jakiekolwiek doświadczenie w leczeniu frakcji ASD-2, podziel się nim w komentarzach pod tymi materiałami. Twoja każda opinia jest dla nas cenna, ponieważ razem robimy jedną wielką rzecz - dając ludziom nadzieję na uzdrowienie. Prosimy również o udzielenie odpowiedzi lekarzom medycyny alternatywnej i tym, którzy mają doświadczenie w leczeniu różnych chorób za pomocą SDA.

To ważne! Administracja strony nie podaje ocen opinii na temat omawianych schematów leczenia, leków i terapii. Dyskusję prowadzą zwykli czytelnicy, najczęściej nie posiadający wykształcenia medycznego. Dlatego przed rozpoczęciem leczenia lub odbioru ASD należy skonsultować się z lekarzem!

Ten lek został ogłoszony latem ubiegłego roku na forum lekarzy w Izraelu. Wszyscy eksperci zgodzili się z opinią, że lek jest homeopatyczny i nie przynosi korzyści ludziom. Projekt czysto komercyjny, przeznaczony dla łatwowiernych babć.

Co to jest projekt komercyjny? Lek jest warty grosza w każdej aptece weterynaryjnej. Wszystkie komercyjne projekty firmy Evalar i tym podobne. Czy zdajesz sobie sprawę, że na wzgórzu zabronione są paracetamol i aspiryna. Ale nie dlatego, że jest bardzo szkodliwy, jest dziesięć razy bardziej szkodliwy, ale nie jest zabroniony. I są zabronione, ponieważ kosztują grosza i pomagają dobrze i szybko. Więc z tą samą historią. Kto z urzędników medycyny potrzebuje taniego leku, który może leczyć raka, a nawet HIV powstrzymuje. Potrzebują potężnych kwot w artykule na temat wydatków rządowych na leczenie, aby mogli oni ukraść dużo z budżetu na zakup drogich leków.

Mam raka przerzutowego, postanowiłem spróbować zażyć ASD. Wypił rano 5 kropli na pusty żołądek. Po 2 godzinach, gdy wymioty się otworzyły, ciało wydzielało nieprzyjemny zapach leku, czując się, jakby zatruło ciało. Nadal możesz zaakceptować zapach, ale konsekwencje zażywania leku mogą być godne ubolewania.

Lek nie jest odpowiedni dla wszystkich. Przed przyjęciem należy skonsultować się ze specjalistą. Być może przekroczona została dawka lub lek nie jest rozcieńczany wodą. Może tylko indywidualna nietolerancja.

Który specjalista? Czy masz weterynarza?

W homeopacie, u każdego lekarza oficjalnej medycyny praktykującego leczenie lekiem SSD, w trakcie leczenia.

Witaj, a nie powiedz mi schemat raka jelita z przerzutami?

Dawkowanie i schemat leczenia należy dobierać indywidualnie. Wpływ na to ma wiele czynników. Według Dorogova istnieje kilka schematów leczenia raka, a także metoda Trubnikowa, która uwzględnia wiek i masę pacjenta. Jednocześnie chemioterapia nie jest anulowana.
Cytuję jeden z programów dla Dorogova: „Konieczne jest stosowanie 5 kropli leku co cztery godziny. Napój powinien być jednorazowy. Czas trwania kursu wynosi pięć dni, 2 - przerwa. Każdy nowy kurs ma zwiększyć dawkę o pięć kropli. Maksymalna dawka wynosi 50 kropli, co najmniej 10 kursów. Maksimum - aż do całkowitego odzyskania. ” Informacje są podawane wyłącznie w celach informacyjnych i nie służą jako przewodnik do działania.

Powiedzmy prawdę! Na początku lat 90. lekarze przepisali schematy preparatów dla tego leku, a apteki przygotowały rozwiązania na receptę z tymi schematami stosowania, powiedział mi personel apteki. Trudno jest pić, bardzo się boi, ale stopniowo pomaga na wiele sposobów. Czuję się lepiej

Czym się różnią

z leku pogorszyło się w kręgu rany wszystko stało się niebieskawo-czerwone, na czarnej ranie pojawiła się martwica, czemu towarzyszył ból

Taka reakcja jest możliwa, więc lek działa. Jak go stosować?

Być może trzeba przygotować olejowy roztwór ASD w oliwie z oliwek 20%. Przed zastosowaniem opatrunków w celu leczenia skóry nadtlenkiem 3%. Olejowy roztwór ASD nie działa na zdrową skórę, ale zwalcza martwą i zakażoną skórę, nieprzyjemne objawy powinny stopniowo się zmniejszać, a skóra powinna zostać przywrócona.

Znajdź lekarza, który wesprze Cię w poszukiwaniu leczenia SDA. Zaocznie nikt nie traktuje.

Dzień dobry Powiedz mi, jak wziąć ASD Mam łagodny guz żołądka + wrzód żołądka,

Witaj Antonino, mam na imię Anatolij, operacja esicy na raka esicy, chemioterapia przez 18 cykli, po chemioterapii odzyskiwałem przez długi czas, ostatnio sprawdzałem jamy brzuszne pod kątem USG, stwierdzałem ogniskowe zapalenie prawej nerki.

Możliwe jest zastosowanie, ale konieczne jest również regularne sprawdzanie, czy zabieg przynosi pozytywny efekt. Ponadto nie można anulować przepisanych przez lekarzy leków, diety i zdrowego stylu życia. Informacje na temat stosowania ASD po chemioterapii na naszej stronie internetowej to: https://asd-2.ru/himioterapiya/ Artykuł onkologiczny: https://asd-2.ru/rak-onkologiya/.

Czy łuszczycę można wyleczyć, a przynajmniej wyciszyć? Czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Nie mogę nic powiedzieć o stacji benzynowej, ale mój przyjaciel szuka umorzenia maści Chińskiego Króla Skóry, ale jeśli nie pokrywa całego ciała, kupuje w VDNH w pawilonie 12 na 3 piętrze w dziale Kosmetyki obok apteki Veta

Dzień dobry, rak odbytnicy mojego taty przeszedł już operację 2 razy i 2 kursy radioterapii wydawały się łatwiejsze, minęło kilka miesięcy i zaczęło znowu boleć. Powiedz mi, jak może wziąć frakcję, czy może być z nią kilka świec? Z góry dziękuję!

Dzięki profesorowi Dorogovowi za taki rozwój leków jak SDA, nie ma takiego leczenia na świecie. Szpital nie jest odpowiedni. Kandydat nauk medycznych Dorogova Olga Alekseevna na wykładzie szczegółowo wyjaśnia, co dzieje się z ciałem podczas przyjmowania SDA. Niech Bóg was wszystkich błogosławi.

Końcowy etap raka piersi u mamy.Metostaza w kręgosłupie, biodra nie poszły, niesamowity ból w nodze i plecach nie został usunięty, a garści tabletek i narkotyków wzięto 5,0 kostek 2-p za dni 2 tygodnie Zaczęła wstawać. minął, pij z powodu zapachu i wkrótce umarł.

Szkoda. Kondolencje.

Czy ktoś próbował leczyć łuszczycę? Mój przyjaciel pije trzecią od miesiąca 5 do 3, 1 kostkę (około 30 kropli) dwa razy dziennie, nie ma wyniku. Może jest inny schemat?

Być może tutaj znajdziesz więcej przydatnych informacji.

A jeśli zapalenia odmiedniczkowego zapalenia nerek pomogą czy nie. Są diuretykami, czy nie.

Nie są diuretykami, ale pomogą, ponieważ zwiększają rezerwy ochronne organizmu.

Dobre zdrowie dla wszystkich.
W 2013 roku Zdiagnozowano u mnie gruźlicę, przeszedłem leczenie w szpitalu (5 miesięcy), a następnie w trybie ambulatoryjnym (1 rok), w 15 roku choroba powróciła, ale nie zażywałem narkotyków - od 1 ogniska teraz przekształciła się w rozpowszechnioną formę. Już od 6 miesięcy leżę w szpitalu, tabletki są gośćmi... Czuję się nie tak gorąco, straciłem na wadze.
Ulepszenia są niewielkie.
Lekarze tylko o jednej rzeczy - trzeba się leczyć...
BARDZO DUŻO DO ZAINTERESOWANIA ZAINTERESOWANEGO I ZWROTU W KOŃCU RODZINY DLA DZIECI.
Powiedz mi, czy SDA pomoże w moich kłopotach.
A. 38y.o.

Wiele się udało. I odniesiesz sukces. Tylko leczenie tabletkami nie anuluje. ASD znacznie zwiększa odporność.

Witam, wyleczyłem gruźlicę płuc i kręgosłupa frakcją, podczas gdy leki tubowe wcale nie piły

Cześć Czy można wziąć mężczyznę w wieku 80 lat, ma raka trzustki, przerzuty do wątroby, ranę śledziony! postaw etap 4!

Trudno odpowiedzieć. Wszystko jest bardzo indywidualne. Jeśli spróbujesz, to przy minimalnych dawkach i pod kontrolą dynamiki.

Zacząłem próbować leczyć łuszczycę ułamkami półtora miesiąca temu, próbowano wszystkich maści, kąpiele i zastrzyki i fabuły w babci były różne Początek beznadziejności - upadek - pogorszenie - wszystko jest swędzące, muszle wokół kolan, bez pęknięć. A teraz, o wiele lepiej, nie ma potrzeby ukrywania rąk na kościach, które prawie zniknęły, na kolanach i łokciach, różowych blaszkach, zmniejszyły się, nie swędzą, nie krwawią!

Świetnie Więc znalazłeś swoje środki.

Mam mięśniaka skóry. Mieszkam z nią od prawie 30 lat. Ostatnie 3 lata dręczyły ciężkie bóle, mówiąc obrazowo: „przy najmniejszym powiewie wiatru”. Powiedz mi, czy możliwe jest użycie ASD-2 dla tej choroby?

ASD-2 może być stosowany do mięśniaków skóry, dobrze jest go natychmiast usunąć, a następnie odzyskać ASD. Wybierz jeden ze schematów i skonsultuj się z lekarzem przed użyciem.

Jak leczyć świece torbielą jajnika ASD, dopochwowo lub doustnie

Świece do wejścia w odbyt. Weź doustny roztwór ASD-2 zgodnie z jednym z zalecanych schematów leczenia. Pochwowo - tampony, podwajając za pomocą rozwiązania ASD-2 1%.

Wyleczyłem również łuszczycę popiołem. Świetne narzędzie.

Tak, chciałem też dodać do poprzedniego komentarza, że ​​równolegle z poprawą blaszek łuszczycowych, przestało to boleć pod kolanem, a żyły jakby się zmniejszyły, a ogólny stan się poprawił.

Witam, mam kilogram lat, mam jelitową metaplazję żołądkową (stan przedrakowy) Czy ASD pomoże?

Cześć Podczas metaplazji jelitowej zacząłem pić 2 razy dziennie, po 20 kropli, 5 dni przyjmowania i 3 przerwy, zacząłem boleć żołądek, może potrzebujesz ścisłej diety?

A ile wody zużywasz na 20 kropli? Spróbuj wziąć więcej wody. Lub wypij 10 kropli 4 dawek.

Dobry wieczór, Antonino. Przepraszam, ale

Nie, nie jestem lekarzem. Pomagam znaleźć potrzebne informacje i odpowiadać na pytania interesujące użytkowników. To ważne! Informacje na stronie są zbierane z różnych źródeł, są dostarczane wyłącznie w celach informacyjnych i nie stanowią wskazówek ani bezpośredniego wskazania do leczenia. Zawsze należy skonsultować się z lekarzem.

Czy ktoś zastosował z niedoczynnością tarczycy, zapalenie pajęczynówki. W przypadku opryszczki chciałbym również dowiedzieć się więcej o tym, czy pomaga i jak często dawkę należy powtórzyć, jeśli to pomaga. Napisz swoje doświadczenie, bardzo cenne.

Dzień dobry Rok temu zastrzeliłem grypę. Od tego czasu stracił odporność. Objawy są następujące: przy braku bólów głowy, gorączki, z towarzyszącymi objawami przeziębienia, nagle (częściej rano) pojawia się wodnista wydzielina z nosa, przekrwienie, kichanie. Ten stan trwa przez jeden dzień. Ulga przychodzi, gdy jestem w pozycji poziomej. Następnego dnia, jakby nic się nie stało. Jednocześnie nie biorę żadnych leków. Po 7-10 dniach obraz się powtarza. I tak teraz, ponad rok. Powiedz mi, może ktoś miał podobną sytuację i wziął SDA, a następnie według jakiego schematu? Dziękuję

Może to być odpowiedni ogólny schemat odbioru: https://asd-2.ru/profilaktika/

Cześć, mój tata ma 3 stadium centralnego raka płuc. Trzy miesiące temu wykonano zabieg lobektomii, który przeszedł 3 cykle chemioterapii. Wtedy potrzeba promieniowania. Powiedz nam, jak zacząć pić z naszą chorobą?

Musisz zapoznać się z tym materiałem: https://asd-2.ru/himioterapiya/

A dla celów profilaktycznych i mięśniaków macicy, które kursy są odpowiednie?

Frakcja wyciągnęła mnie z następnego świata, lekarze nie dawali żadnych szans

Moja torbiel w jajniku przypisywana jest medianie hormonów. Czy mogę pić hormon i ASD-2 i zgodnie z tym schematem

Chcę się polepszyć Ten lek pozostanie.

Mam niezidentyfikowaną pokrzywkę. Jaki jest najlepszy sposób na picie ASD?

Sam w sobie, wygodny i wygodny. Istnieje wiele programów. Niektórzy ludzie piją 1 kostkę 1 raz dziennie na pusty żołądek rano, inni piją go po kropli. Radzę ci zacząć od najłatwiejszego i najłagodniejszego. Przed rozpoczęciem odbioru skonsultuj się z alergologiem. Albo z homeopatą.

Pomoc... szybko rosną łysy.... według analizy nie znalazłem żadnych patologii prowadzących do łysienia... ale to nie może być... Czy są jakieś przypadki wyleczenia z łysienia (łysienia) z ASD... Podziel się.

Wszystkie maski zostały przetestowane... pół roku witamin... i wszystko inne... Mówiąc, tricholodzy nie pomogą, ponieważ tych samych łowców pieniędzy... Trzymam się SDA jak słomy, ale nie wiem, jak pić i czy może to pomóc...

Cześć Mam porażenie mózgowe i ASD otrzymało od 2 do 5 kropli w 1/3 szklanki wody. Ale nie jestem pewien, czy z powodu zapachu i smaku mogę go połknąć. Zobaczyłem film, w którym ASD wlewa się do kapsułki, a następnie popija wodą. Obawiam się, że lek nie zostanie rozcieńczony w żołądku. A drugie pytanie otrzymałeś od ludzi z tą samą chorobą? Nie znalazłem ani jednej recenzji.

Odbiór w kapsule jest niepożądany. Nie wiadomo, gdzie się rozpuści: w żołądku lub jelitach i jaki będzie miał wpływ na błonę śluzową. Wypróbuj dawkę z 1 kroplą. Przekonaj się, że nic złego ci się nie stanie. Spróbuj tego.

Spróbuję. Nadal nie mam nic do stracenia.

Spójrz na stronę woman.ru „Frakcja ASD-2. Kto coś wyleczył z jego pomocą? Bądź zdrowy.

Cześć Powiedz mi schemat leczenia wielu mięśniaków i polipów. Przypisana operacja. Nie wiem co robić.